Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση τουλάχιστον στο Europa League τη νέα χρονιά, σε συνδυασμό πάντα με το παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Μπάγερν στο Βελιγράδι.

Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμη ένα κίνητρο να τα δώσουν όλα στο νέο γήπεδο των Λονδρέζων. Και αυτός δεν είναι άλλος από την παρουσία αρκετών σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων στο «Tottenham Hotspur Stadium».

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Πρωταθλητής» αναφέρει πως στην έδρα της αγγλικής ομάδας θα βρεθούν εκπρόσωποι ομάδων από την Αγγλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, οι οποίοι θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Δεν είναι, άλλωστε, λίγοι οι «ερυθρόλευκοι» που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων με τις εμφανίσεις τους, όπως ο Ελαμπντελαουί, ο Ποντένσε, ο Σα, ο Τσιμίκας, ο Μπουχαλάκης, ο Γκιγέρμε και ο Καμαρά.