Αγγλία

Σκέφτεται τον πάγκο της Ντέρμπι ο Τέρι

Αν το καταφέρει, θα είναι ακόμα ένας θρύλος της Τσέλσι που θα έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Έχοντας εκφράσει την επιθυμία του για το επόμενο βήμα και την παρουσία του σε ομάδα ως πρώτος προπονητής κι όχι ως βοηθός όπως είναι στην Άστον Βίλα, ο Τζον Τέρι βάζει υποψηφιότητα για τον πάγκο της Ντέρμπι Κάουντι!

Τα «κριάρια» αυτή τη στιγμή έχουν υπηρεσιακό προπονητή στην πρώτη του δουλειά από την άκρη του πάγκου τον Γουέιν Ρούνεϊ μετά την απομάκρυνση του Φιλίπ Κοκού λόγω του καταστροφικού ξεκινήματος της ομάδας στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο σύλλογος βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας και μόλις γίνει αυτό θα προκύψει και νέος κόουτς, αφού έχει καταστεί σαφές προς τον Ρούνεϊ πως δεν θα ληφθεί υπόψιν το όνομά του για τη θέση του μόνιμου προπονητή.

Το SkySports αναφέρει πως ο Τζον Τέρι σκέφτεται το ενδεχόμενο να θεωρηθεί υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία της Ντέρμπι αφού θέλει να βρεθεί σε ομάδα ως πρώτος κόουτς έπειτα από τα ένσημα που κολλάει αυτή τη στιγμή στο πλευρό του Ντιν Σμιθ στην Άστον Βίλα.

Αν το καταφέρει, θα είναι ακόμα ένας θρύλος της Τσέλσι που θα έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ, μετά και το τρομερά επιτυχημένο πέρασμα του Φρανκ Λάμπαρντ για μια σεζόν.



Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x