Κύπελλο Ελλάδας

Σκέψεις για Καραργύρη ο Μαρτίνς

«Παίζεται» η συμμετοχή του Αλέν στον τελικό του Κυπέλλου, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να έχει τις δικές του πιθανότητες.

Τα πλάνα του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας καταστρώνει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι αναγκασμένος μετά την παραχώρηση του Γκιγέρμε και την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα να αναθεωρήσει τις σκέψεις του για την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή «παίζεται» η συμμετοχή του Αλέν στο αρχικό σχήμα, κάτι που θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και ο Καραργύρης έχει τις δικές του πιθανότητες να ξεκινήσει κάτω από την «ερυθρόλευκη» εστία.

Από εκεί και πέρα, την άμυνα θα αποτελέσουν – από δεξιά προς αριστερά – οι Τοροσίδης, Μπα, Σισέ και Ραντζέλοβιτς.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν ο Μπουχαλάκης και ο Μακαρά, με τον Βαλμπουενά, Φορτούνη και Μασούρα, πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Εντός της ημέρας, εν τω μεταξύ, όλοι όσοι πρόκειται να βρεθούν στο ΟΑΚΑ θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα του τεστ για τον κορωνοϊό, όπως ορίζουν τα απαραίτητα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ για τις ομάδες.

Στην περίπτωση που κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού (ή της ΑΕΚ) βρεθεί θετικός στον ιό, τότε θα αναβληθεί ο τελικός, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί εκ νέου ημερομηνία, καθώς οι διεθνείς θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x