Γ' Εθνική

Σκόνταψαν Τρίκαλα και Βέροια

Απώλειες για τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της Football League, με τα Τρίκαλα να έρχονται 2-2 στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου και τη Βέροια να μένει στο 0-0 στο εκτός με την Τρίγλια.

Μπλόκαραν Τρίκαλα και Βέροια.

Οι δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα της Football League είχαν απώλειες στη 16η αγωνιστική, με τους μεν να φέρνουν 2-2 στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ η «βασίλισσα» του Βορρά ήρθε 0-0 στην έδρα της Τρίγλιας. «Διπλό» (1-2) του Διαγόρα στον Θεσπρωτό. Πέρασε από την Καλαμάτα και η Νίκη Βόλου.

Τα Τρίκαλα βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από το πρώτο μέρος. Ο Κέρη με κεφαλιά-ψαράκι (μετά από σέντρα του Πόζογλου) άνοιξε το σκορ. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Ριζογιάννη να σκοράρει με πέναλτι, για το οποίο φωνάζουν οι γηπεδούχοι. Ο Φαζός σημείωσε αυτογκόλ στο 52’ και οι πρωτοπόροι πήραν προβάδισμα. Με κοντινή προβολή στο 74’ ο Φαζός πέτυχε και κανονικό γκολ, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Την ίδια ώρα η Βέροια κόλλησε (0-0) στην έδρα της Τρίγλιας. Με αποτέλεσμα να μην φτάσει σε τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, που θα την έφερνε στο μείον ένα από την κορυφή. Ο Ναζλίδης σπατάλησε σημαντική ευκαιρία στο 85’, αφού αδράνησε μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Με ένα γκολ του Ροχάνο στο 60’ και άλλο ένα στο 83’ με πέναλτι, η Νίκη Βόλου επικράτησε 2-0 στην έδρα της Καλαμάτας. Ο Διαγόρας επικράτησε 2-1 στο σπίτι του Θεσπρωτού, με τον Γλυνό να ανοίγει το σκορ στο 60’, ενώ στο 65’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Μπίκας μείωσε με κεφαλιά στο 70’.

Η 16η αγωνιστική:
Σάββατο 18/1
Ιάλυσος-Αιγάλεω 1-0
(59’ Κούτνικ)
ΟΦΙ-Ιωνικός 0-0
Καβάλα-Ασπρόπυργος 0-0

Κυριακή 19/1
Ολυμπιακός Βόλου-Τρίκαλα 2-2
(14' Κέρη, 74' Φαζός - 45 +2' Ριζογιάννης πεν., 52' αυτ. Φαζός)

Τρίγλια-Βέροια 0-0

Θεσπρωτός-Διαγόρας Ρόδου 1-2
(70' Μπίκας - 60', 65' Γλυνός)

Καλαμάτα-Νίκη Βόλου 0-2
(60', 83' πεν. Ροχάνο)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x