Αγγλία

Σκορ και θέαμα με νικήτρια την Λιντς!

Καμία διάθεση να βάλει σκοπιμότητα στα παιχνίδια της δεν δείχνει η Λιντς. Μετά την ήττα στην πρεμιέρα με 4-3 από τη Λίβερπουλ, επικράτησε με το ίδιο σκορ της Φούλαμ σε ένα φοβερό ματς.

Όσα φάμε κι όσα βάλουμε!

Η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα... στηρίζει την παραπάνω φράση και το αποδεικνύει με τις εμφανίσεις της στην Premier League. Μετά την ήττα της στην πρεμιέρα με 4-3 από τη Λίβερπουλ, η Λιντς επικράτησε με το ίδιο σκορ της Φούλαμ σε ένα ματς... πόλο και πήρε την παρθενική της νίκη, αφήνοντας τους «κότατζερς» χωρίς βαθμό!

Με τα... μπούνια μπήκε στο ματς η Λιντς, που χτύπησε στην πρώτη της φάση. Ήταν το 5ο λεπτό όταν μετά την εκτέλεση του κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Έλντερ Κόστα, ο οποίος με «κεραυνό» μέσα από την περιοχή «εκτέλεσε» τον Αρεολά στο ντεμπούτο του για το 1-0. Το ματς ήταν εξαιρετικό, με τρομερό ρυθμό και τις δύο ομάδες να μην βάζουν σκοπιμότητα και να παίζουν ανοιχτά. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δούμε δύο γκολ μαζεμένα μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Αρχικά, στο 34' ο Μίτροβιτς με πέναλτι ισοφάρισε για την Φούλαμ, όμως οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ με πέναλτι του Κλιχ (41')!

Η Λιντς μπήκε στην επανάληψη με φόρα από το πρώτο μέρος και βρέθηκε στο 57ο λεπτό να προηγείται με τρία τέρματα διαφορά. Αρχικά, ήταν ο Μπάμφορντ στο 50ο λεπτό μετά την ασίστ του Κλιχ που σκόραρε, για να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα και τέταρτο για την ομάδα του στο 57' ο Έλντερ Κόστα (4-1).

Το γεγονός πως η Λιντς του Μπιέλσα δεν βάζει σκοπιμότητα, έκανε ροντέο το παιχνίδι και έβαλε ξανά τη Φούλαμ σε διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Ο Ρέιντ στο 62' μείωσε σε 4-2 και πέντε λεπτά αργότερα, ο Μίτροβιτς σκόραρε εκ νέου και μείωσε στο γκολ τη διαφορά! Κάτι που δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, παρότι οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν, με την Λιντς να πανηγυρίζει τελικά ένα αγχωτικό τρίποντο με 4-3!

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική:

Σάββατο 19/9
Έβερτον-Γουέστ Μπρομ 5-2
(31', 62', 66' Κάλβερτ-Λιούιν, 45' Χάμες, 54' Κιν - 10' Ντιανγκανά, 47' Μ. Περέιρα)

Λιντς-Φούλαμ 4-3
(5', 57' Κόστα, 41' πέν. Κλιχ, 50' Μπάμφορντ / 34' πέν., 67' Μίτροβιτς, 62' Ρέιντ)

Μάντσεστερ Γιουν.-Κρίσταλ Πάλας (19:30)

Άρσεναλ-Γουέστ Χαμ (22:00)

Κυριακή 20/9
Σαουθάμπτον-Τότεναμ (14:00)

Νιουκάστλ-Μπράιτον (16:00)

Τσέλσι-Λίβερπουλ (18:30)

Λέστερ-Μπέρνλι (21:00)

Δευτέρα 21/9
Άστον Βίλα-Σέφιλντ Γιουν. (20:00)

Γουλβς-Μάντσεστερ Σίτι (22:15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x