Europa League

Σκρίπνικ: «Θέλουμε νίκη με ΑΕΚ, δεν ήρθαμε για τουρισμό»

Ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας έδωσε σύνθημα νίκης.

Παρά τις αμυδρές ελπίδες πρόκρισης που έχει η Ζόρια, ο προπονητής της, Βίκτορ Σκρίπνικ, αντιμετωπίζει με υψηλό κίνητρο τον αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Europa League.

«Κάθε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία να αποδείξεις πράγματα και εμείς θέλουμε να παίξουμε καλά. Μετά την ήττα στην έδρα μας οι πιθανότητες πρόκρισης είναι ελάχιστες, όμως κάθε ματς είναι πρόκληση για τους παίκτες μας. Θέλουμε να παλέψουμε και να δείξουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν παίζουμε κάθε χρόνο στην Ευρώπη και δεν έχουμε τη δυνατότητα συχνά να αντιμετωπίζουμε τόσο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη. Παίζουμε εκτός έδρας, αλλά στόχος μας είναι μόνο η νίκη», τόνισε ο Ουκρανός τεχνικός.

Ερωτηθείς για το τι θέλει να αλλάξει σε σχέση με το 1-4 του πρώτου αγώνα, απάντησε: «Θέλουμε να παίξουμε με τη συγκέντρωση που είχαμε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου αγώνα και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας. Τώρα γνωρίζουμε καλύτερα την ΑΕΚ, αλλά το ίδιο κι εκείνη εμάς. Θα δούμε τι θα καταφέρουμε στον αγώνα. Δεν ήρθαμε στην Αθήνα για να δούμε μια όμορφη πόλη, ένα ωραίο στάδιο και να γυρίσουμε με άδεια χέρια. Έχουμε προσπαθήσει σκληρά για να παίξουμε στην Ευρώπη και θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και κυρίως να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Όσο για τις απουσίες της ομάδας του; «Ευτυχώς τα κρούσματα που είχαμε τελευταία ήταν στη δεύτερη ομάδα. Έχουμε τις απουσίες των Χομτσενόφσκι και Τσβεκ που είναι τραυματίες, αλλά έχουμε αρκετούς παίκτες, 17 συν 3 τερματοφύλακες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x