Γερμανία

Σοβαρός τραυματισμός για Αλάριο, χάνει και το Copa America!

Ο Λούκας Αλάριο αποχώρησε με πρόβλημα στον τένοντα από την προπόνηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν και θα μείνει εκτός δράσης από έξι έως οκτώ εβδομάδες.

Δυσάρεστα ήταν τα… μαντάτα σήμερα για τον Λούκας Αλάριο, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την χθεσινή προπόνηση της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Κι αυτό γιατί, εκτός από μυϊκό πρόβλημα στον μηρό, ο Αργεντινός επιθετικός των «ασπιρινών» είδε να «πειράζεται» και ο τένοντάς του ποδιού του όπως αποκάλυψε η αξονική τομογραφία που έβγαλε…

Πράγμα που σημαίνει ότι, η διάρκεια της αποθεραπείας του Αλάριο θα είναι από έξι μέχρι οκτώ εβδομάδες και ως εκ τούτου θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν στη Bundesliga αλλά και το Copa America!

Αφού η επιστροφή του 28χρονου άσου στην δράση αναμένεται περί τις αρχές Ιούλη, με την εν λόγω διοργάνωση να διεξάγεται από 13 Ιουνίου μέχρι 11 Ιουλίου.

Ο Αλάριο μετράει 11 τέρματα σε 25 εμφανίσεις με την φανέλα της Λεβερκούζεν στο πρωτάθλημα, ενώ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 και το προσεχές καλοκαίρι υπήρχε σχέδιο για πώληση του, προκειμένου να μπει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της γερμανικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x