Κύπελλο Ελλάδας

Σοϊλέδης: «Πρόκριση στην έδρα μας»

Η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, όμως σύμφωνα με τον Άρη Σοϊλέδη θα πρέπει να κάνει ανάλογη εμφάνιση και στο ΟΑΚΑ.

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Άρης Σοϊλέδης μετά το 1-1 της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο αριστερός μπακ της «Ένωσης» τόνισε πως έγινε το πρώτο βήμα στο φαληρικό γήπεδο και πως η ομάδα του θα πρέπει να κάνει ανάλογη εμφάνιση και στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

«Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ξέραμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα, μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Εμείς, ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Αυτό που κάνουμε πάντα, δηλαδή, με κατοχή και πίεση ψηλά. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα και απομένει να πάρουμε στην έδρα μας την πρόκριση», δήλωσε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης στον OTE TV και πρόσθεσε:

«Τέτοια παιχνίδια ο παίκτης πρέπει να τα δουλεύει πολύ στο μυαλό του και να δίνει το 100% και τα 90 λεπτά. Εάν δεν είσαι προετοιμασμένος έτσι θα έχεις προβλήματα. Όμως, σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι. Μελετήσαμε καλά τον Ολυμπιακό, πιέσαμε ψηλά, κάναμε ευκαιρίες και σκοράραμε».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει η ΑΕΚ: «Πλέον έχουμε το πλεονέκτημα για την πρόκριση, γιατί παίζουμε στην έδρα μας, όπου θα έχουμε τον κόσμο που περιμένουμε να μας στηρίξει. Πλέον, θα πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο, που είναι να παίξουμε την μπάλα που ξέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x