Δύσκολες στιγμές σημειώθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα στο 51’ της αναμέτρησης σε μια διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού, Διούδης και Νάτχο μονομάχησαν για την κατοχή της, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να σκοράρει.

Σωστά ο ρέφερι του αγώνα έδωσε φάουλ υπέρ του γκολκίπερ του «τριφυλλιού», αφού ο Νάτχο άθελά του με το γόνατό του βρήκε τον Διούδη στο κεφάλι και μάλιστα με μεγάλη σφοδρότητα, αλλά αυτό μικρή σημασία είχε, καθώς ο Έλληνας γκολκίπερ έχασε τις αισθήσεις του και μάλιστα του γύρισε η γλώσσα.

Με την έγκαιρη παρέμβαση των γιατρών του γηπέδου, προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον 25χρονο και τελικά αντικαταστάθηκε, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει οποιοσδήποτε σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του. Μάλιστα, τη στιγμή που ο Διούδης ήταν στο φορείο και αντιλήφθηκε πού βρισκόταν και ότι αντικαταστάθηκε, νευρίασε ξεσπώντας στο βανάκι.

Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να περιγραφεί και μία σκηνή απόλυτου fair-play, καθώς όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκαν για τον μη καταλογισμό του γκολ, αλλά καταχειροκρότησαν τον γκολκίπερ του «τριφυλλιού».

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube