Αγγλία

Σόλσκιερ: «Όλοι μας έβλεπαν στην έκτη ή έβδομη θέση και είμαστε τρίτοι»

Την ικανοποίησή του για τις κριτικές που άσκησαν τα μέσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς έδωσαν ώθηση στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αποδείξει πώς μπορούν, εξέφρασε ο Νορβηγός τεχνικός.

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Λέστερ έδωσε στον ‘Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους δημοσιογράφους για τις πιέσεις και τις αυστηρές κριτικές τους, ενώ τόνισε πως «δημιουργούν κουλτούρα» στο σύλλογο.

«Δεν φαινόταν πως εσείς (σ.σ. ο Τύπος) το περιμένατε αυτό. Όλες οι προβλέψεις μας έδιναν στην 6η ή στην 7η θέση. Είναι εντάξει αυτό. Όταν δέχομαι κριτική, αυτό με κάνει να πιστέυω περισσότερο σε αυτό που κάνω. Παρακαλώ, όμως, μην με επαινείτε τόσο γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε εφησυχασμό. Αυτός είναι ο τρόπος που είμαι φτιαγμένος.

Διάβαζα για τις προβλέψεις και το σταφ τα συζητούσε διαρκώς. Το να τελειώσουμε στην 3η θέση με αυτή την ομάδα και πού φθάσαμε με αυτό που χτίσαμε, ήταν τεράστιο επίτευγμα για εμάς. Φθάσαμε τόσο ψηλά ως ομάδα, δημιουργούμε μια κουλτούρα. Το να νικήσουμε αυτό το ματς ήταν τεράστια ηθική ενίσχυση μετά από δύο χαμένους ημιτελικούς (σ.σ. το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Αγγλίας)
», δήλωσε ο 47χρονος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» εξασφάλισαν έπειτα από το 2-0 επί της Λέστερ την έξοδο στο Champions League και κλείδωσαν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα κάτι που με την πορεία μέχρι τώρα φαινόταν αμφίβολο.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x