Europa League

Σόλσκιερ: «Έχω κουραστεί να μιλάω για τα πέναλτι που θα έπρεπε να πάρουμε»

«Σκασμένος» με το ότι στη χθεσινή αναμέτρηση με την Άλκμααρ δεν δόθηκε ακόμα ένα πέναλτι στην ομάδα του, αλλά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο 46χρονος τεχνικός.

Δεν μπορεί να… χωνέψει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ το γεγονός ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν δόθηκε πέναλτι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρόλα αυτά, ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε ευχαριστημένος με το χθεσινό 0-0 απέναντι στην Άλκμααρ, αφού όπως τόνισε έλαβε χώρα σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

«Φυσικά και έπρεπε να κερδίσουμε. Έχω κουραστεί να μιλάω συνεχώς για τα πέναλτι που θα έπρεπε να πάρουμε. Συνέβη τη Δευτέρα με την Άρσεναλ, συνέβη και σήμερα. Αυτό είναι πέναλτι τις 101 φορές στις 100 που θα λάβει χώρα. Δεν γίνεται να παίρνεις τέτοια λάθος απόφαση στο ποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σόλσκιερ μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τους Ολλανδούς.

Η Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας για δέκατο σερί ματς. Μάλιστα, κόντρα στην Άλκμααρ δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει ούτε ένα σουτ εντός στόχου. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός της δεν απογοητεύτηκε, αφού γνώριζε ότι το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο. Δεδομένου και του δύσκολου αγωνιστικού χώρου (συνθετικός χλοοτάπητας) που θα συναντούσε.

«Είναι ένα καλό αποτέλεσμα μακριά από το σπίτι μας, απέναντι σε δύσκολους αντίπαλους και σε πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Κέρδισαν (σ.σ.: η Άλκμααρ) 3-0 εκτός έδρας τη Φέγενορντ. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και είμαι πολύ ευχαριστημένος», υπογράμμισε ο Νορβηγός κόουτς.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x