Αγγλία

Σόλσκιερ για Ντε Χέα: «Είναι πνευματικά δυνατός»

Τα λάθη και η εν γένει πορεία του Νταβίντ Ντε Χέα δεν είναι απαραίτητο να συζητιέται διαρκώς γιατί, έτσι, αυξάνεται η πίεση πιστεύει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μια κακή περίοδο φαίνεται πως περνά ο Νταβίντ Ντε Χέα που, ωστόσο, για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παραμένει «πνευματικά δυνατός».

Για το λόγο αυτό ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρεί πως δεν χρειάζεται να αναλώνεται σε περαιτέρω συζητήσεις επί της πορείας του, αφού, έτσι, ασκείται μεγαλύτερη πίεση στον τερματοφύλακα.

«Αυτή είναι η δουλειά σας (σ.σ. του Τύπου) να μιλάτε και να γράφετε για αυτά, όμως, η δουλειά μου είναι να προετοιμάσω την ομάδα για το επόμενο ματς με τη Γουεστ Χαμ. Δεν θα μιλήσουμε για παίκτες μεμονωμένα, γιατί κανείς δεν πρέπει να νιώθει ότι ασκούμε περισσότερη πίεση σε αυτόν. Εδώ δεν πρόκειται να κάνουμε συνέντευξη Τύπου για το Νταβίντ Ντε Χέα. Ο Νταβίντ είναι πνευματικά δυνατός και γνωρίζει ότι δουλειά του είναι να προπονείται κάθε μέρα και να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια», ξεκαθάρισε με αυτή τη δήλωση ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων».

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x