Αγγλία

Σόλσκιερ: «Ζητάμε συγγνώμη, δεν ξέρω αν όλοι νοιάζονται το ίδιο... »

Ο Σόλσκιερ θέλησε να ζητήσει ειλικρινή συγγνώμη μετά το βαρύ 4-0 από την Έβερτον, τόνισε ότι δεν μπορεί να γνωρίζει αν όλοι οι ποδοσφαιριστές του νοιάζονται το ίδιο για το καλό της Γιουνάιτεντ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλησε να ζητήσει μια ειλικρινή συγγνώμη μετά το βαρύ 4-0 από την Έβερτον, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γνωρίζει αν όλοι οι ποδοσφαιριστές του νοιάζονται το ίδιο για το καλό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανέφερε πως τα «ζαχαρωτά» ήταν ανώτερα σε κάθε σημείο του γηπέδου, την Κυριακή.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν μεγάλο πισωγύρισμα στην προσπάθεια για μια θέση στην πρώτη τετράδα και ισοπεδώθηκαν στο «Γκούντισον Παρκ» από την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Δυο γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα τόσα στο δεύτερο, χάρισαν σπουδαία νίκη στην Έβερτον, με τον Σόλσκιερ στη λήξη της αναμέτρησης να κατευθύνεται στην εξέδρα των οπαδών της Γιουνάιτεντ ώστε να ζητήσει συγγνώμη και εν συνεχεία να δηλώνει:

«Η Έβερτον ήταν καλύτερη στα πάντα. Έπρεπε να κάνουνε πολλά πράγματα καλύτερα απ' ότι τα κάναμε. Δεν παίξαμε. Δεν αξίζαμε να είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οφείλουμε να σηκώσουμε τα χέρια και να ζητήσουμε όλοι μαζί συγγνώμη. Μας νίκησε ο αντίπαλος σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Ο σύλλογος έχει πέσει ξανά στο παρελθόν και πρέπει να σηκωθούμε ξανά. Πραγματικά δεν ξέρω αν όλοι νοιάζονται το ίδιο για τον σύλλογο...».

Πηγή: england365.gr

Σούπερ προσφορά στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ρεάλ Μαδρίτης: Νικ Καλάθης με 0% γκανιότα* σε over/under πόντους. *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x