Stoiximan Super League

«Τεστ» ενόψει Μαρσέιγ για Ολυμπιακό, με… φόρα ο Άρης

Με τρεις αναμετρήσεις θα διεξαχθεί σήμερα η 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με το ενδιαφέρον να είναι σε… Γιάνεννα, Βόλο και Φάληρο.

Σέντρα ξανά στη Σούπερ Λίγκα!

Οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας επιστρέφουν εκ νέου στη δράση, ενώ οι «Ευρωπαίοι» έχουν μπροστά τους και τους αγώνες για το Champions League και το Europa League.

Η σημερινή 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανοίγει στις 4 το μεσημέρι, όταν ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι δύο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει συναντηθεί μόλις δύο φορές με ομάδα της πόλης στη μεγάλη κατηγορία. Το 1974-75 με τον Ολυμπιακό Βόλου και ο καθένας κέρδισε το παιχνίδι της έδρας του. Και το 2014-15 με τη Νίκη Βόλου και ο ΠΑΣ κέρδισε και τα δύο παιχνίδια, το εκτός με μηδενισμό.

Δύο ώρες αργότερα, ο Άρης φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνη στο στους «Ζωσιμάδες», αφού αυτή την περίοδο γίνονται βελτιωτικά έργα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Θεσσαλονικείς μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία, βρισκόμενοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στα μεταξύ τους παιχνίδια, ο Άρης νίκησε και στα δύο παιχνίδια της σεζόν 2018/19 (2-1 και 5-0), ενώ τη σεζόν 2013/14 ο Απόλλων είχε κερδίσει και τα δύο παιχνίδια. Αυτές οι νίκες του Απόλλωνα είναι οι μοναδικές του στα 12 τελευταία επίσημα και δέκα για τη μεγάλη κατηγορία.

Μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην έδρα του, υποδεχόμενος τον Ατρόμητο Αθηνών, λίγο πριν «φορέσει τα καλά του» για το ξεκίνημα των ομίλων του Champions League.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάνταντι έχει δώσει ήδη κάποια δύσκολα παιχνίδια, με θετικές εντυπώσεις και την αίσθηση της ανοδικής πορείας σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο. Στα μεταξύ τους παιχνίδια, οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει τις δύο προηγούμενες σεζόν και τα τέσσερα ματς, με αντίπαλο την ομάδα από το Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος δεν έχασε τα δύο παιχνίδια της σεζόν 2017-18, με νίκη στο Νέο Φάληρο 1-0 τον Οκτώβριο του 2017 και ισοπαλία 2-2 στο Περιστέρι το Φεβρουάριο του 2018. Αυτή η νίκη του Ατρομήτου είναι η μοναδική στα 13 τελευταία επίσημα των δύο ομάδων.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής



Η επόμενη (6η) αγωνιστική


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x