Super League 2

Σπανός: «Ήμασταν καλύτεροι, θα έπρεπε να καθαρίσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»

Στο ότι ο Ιωνικός δεν καθάρισε πιο γρήγορα το ντέρμπι με τον Λεβαδειακό στάθηκε ο Δημήτρης Σπανός, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη.

Καλύτερος ήταν ο Ιωνικός στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Λεβαδειακό (1-1) για τη 10η αγωνιστική της Super League 2, σύμφωνα με τον τεχνικό του, Δημήτρη Σπανό, ο οποίος επεσήμανε ότι η ομάδα του θα έπρεπε να έχει καθαρίσει πιο νωρίς το ματς.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε ένα κακό διάστημα λίγο με τις αψιμαχίες που έγιναν. Χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει, γιατί αυτό μας στοίχισε ήδη μία αλλαγή του Ομάρ. Διότι ήταν τόσο εκνευρισμένος που μπορεί να έβγαινε. Σε γενικές γραμμές δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Είχαν καλή απόδοση. Είχαμε το πάνω χέρι και κυριαρχία. Το ποδόσφαιρο όμως τα έχει αυτά. Δεν μπορώ να είμαι στεναχωρημένος για την προσπάθειά τους. Συνεχίζουμε.

Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα (σ.σ. με τον αντίπαλο). Μόνο τα ενενήντα λεπτά. Απλώς είμαστε στεναχωρημένοι, γιατί αυτή η ομάδα σήμερα με την απόδοσή της θα έπρεπε να καθαρίσει πιο γρήγορα το παιχνίδι. Δεν το έκανε, δεχτήκαμε μία στατική φάση και δυστυχώς το γκολ. Αλλά οι καλές ομάδες και οι άνθρωποι που είναι επαγγελματίες πρέπει να γυρίσουν γρήγορα αυτήν την κατάσταση και να πάνε στις νίκες
».



Διαβάστε ακόμα:


Με λάτιν συνεργασία 1-0 ο Ιωνικός τον Λεβαδειακό

Ιωνικός-Λεβαδειακός: Ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά του Νίκα (video)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x