Stoiximan Super League

Σταματέλος - Δεσύλλας για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Τη δική τους εικόνα για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός μετέφεραν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 οι ρεπόρτερ των δύο ομάδων, Νίκος Σταματέλος και Διονύσης Δεσύλλας.

Αντίστροφα μετράμε για το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» τη φετινή σεζόν, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και ο ΣΠΟΡ FM 94,6 σάς βάζει στο κλίμα της σημαντικής αυτής αναμέτρησης.

Ο Νίκος Σταματέλος και ο Διονύσης Δεσύλλας μετέφεραν τη δική τους άποψη και πληροφόρηση για το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:30 στο Φάληρο (Novasports, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Αρχικά ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού ανέφερε: «Παρά τα προβλήματά του ο Ολυμπιακός, είναι φαβορί όσο κι αν δεν μπορείς να το πεις αυτό σε ένα ντέρμπι. Αν δεν ήταν ο Παναθηναϊκός, θα του δίναμε σε μεγαλύτερο ποσοστό το ρόλο του φαβορί.

Είναι γεμάτη η ιστορία των ντέρμπι από αναμετρήσεις που υπάρχει φαβορί και ο αιώνιος αντίπαλος ανατρέπει τις ισορροπίες. Το τελευταίο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το 0-3 του Παναθηναϊκού.

Οι παίκτες συσπειρώνονται σε τόσες απουσίες, όπως έχει σήμερα ο Ολυμπιακός σε επίθεση και άμυνα. Είναι οι δύο επιθετικοί, είναι τα δύο αριστερά μπακ. Με τέτοιες απουσίες συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Όλα στο γήπεδο τα βλέπουμε και έτσι περιμένουμε να συμπεριφερθεί απόψε ο Ολυμπιακός. Όταν έχεις απουσίες και παίζεις με τον Παναθηναϊκό, υπάρχει συσπείρωση για να πάρει τη νίκη και να ακολουθήσει το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι.

Έχει συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Σίτι, Άρη και Μαρσέιγ και με τις απουσίες που έχει σήμερα. Τουλάχιστον με τις τρεις: Χασάν, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του και δεν θα επιτρέψει στον Παναθηναϊκό, σε καμία περίπτωση, να πετύχει τον στόχο του μέσα στο Καραϊσκάκη. Θα χτυπήσει στον Βιγιαφάνιες που δεν είναι έτοιμος, αλλά για να τον χρησιμοποιεί ο Μπόλονι κάτι παραπάνω.

Περιμένουμε από τον Φορτούνη να βγει μπροστά, αφού πρόκειται για τον ποιοτικότερο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Έχει παίξει ξανά στο ρόλο που προορίζει σήμερα ο Μαρτίνς, όταν ήταν ο Γκερέρο στην ομάδα που έπαιζε πιο πίσω σε σχέση με σήμερα που δεν υπάρχουν Χασάν και Ελ Αραμπί. Μένει να φανεί σήμερα, μέχρι να επιστρέψει ένας από τους δύο σέντερ φορ, σε τι κατάσταση είναι ο Φορτούνης
».



Από την πλευρά του, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού είπε: «Μπορεί να έχει σημαντικές απουσίες ο Ολυμπιακός που θα αγωνιστεί χωρίς Χασάν, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Χολέμπας, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι το αουτσάιντερ.

Είναι το αουτσάιντερ επειδή έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα. Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα ντέρμπι και την περσινή σεζόν ο Παναθηναϊκός πήγαινε χωρίς νίκη και μετά την τεσσάρα από τον Άρη. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τρομερή συγκέντρωση, πάθος και ενότητα για να καλύψει τη διαφορά ποιότητας με τον Ολυμπιακό.

Ο Μπόλονι έχει δουλέψει πάρα πολύ στο διάστημα της διακοπής, αν και δεν είχε τους διεθνείς. Έχει δουλέψει στο κομμάτι της τακτικής, της ψυχολογίας και της φυσικής κατάστασης, όπου υπήρχαν μέχρι πρότινος θέμα. Έχει δουλέψει και στις στατικές φάσεις, που και εκεί είχε παρατηρηθεί πρόβλημα. Έχει δείξει βίντεο του Ολυμπιακού και έχει κάνει αρκετή δουλειά για να είναι όπως πρέπει ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη.

Είναι ένα ιδιαίτερο ματς τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ή παίρνει ένα θετικό αποτέλεσμα και φτιάχνει ψυχολογία ο Παναθηναϊκός, ή χάνει και βυθίζεται στα προβλήματά του.

Ο Μπόλονι περιμένει περισσότερα από τον Μπουζούκη και είναι η δεύτερη φορά που δεν τον παίρνει σε αποστολή. Κάτι θέλει περισσότερο ή δεν του κάνει το στυλ παιχνιδιού του. Ο Μπόλονι είναι ένας προπονητής που δεν έχει τέτοια θέματα, όταν δεν του κάνει κάτι. Όποιος και αν είναι ο παίκτης, θα τον αφήσει λίγο εκτός. Προφανώς ο Μπουζούκης είναι λίγο δυσαρεστημένος ή είναι στην αποστολή. Είναι φυσιολογική η στεναχώρια. Θα δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Για το γηπεδικό, τώρα, υπάρχουν αυτές οι υπογραφές. Είναι ένα πρώτο βήμα. Είναι ένα μνημόνιο συνεργασίας, κάτι που είχε συμβεί και στο παρελθόν. Το 2021 θα σηκώσουν όλοι μανίκια για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίας. Το 2022 θα είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις. Το πλάνο λέει 36 μήνες για το γήπεδο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μέχρι τον Μάιο του 2024 θα είναι έτοιμο το γήπεδο, 35 χιλιάδων θέσεων, που μπορεί να πάει και για 40 χιλιάδες θέσεις. Από εκεί και πέρα, πρέπει να περάσει από τη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός έχει μία μεγάλη ευκαιρία: δίνει τη Λεωφόρο και τα ίδια δικαιώματα παίρνει στον Βοτανικό, όπου θα έχει σύγχρονο γήπεδο, εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη, πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων. Τις ίδιες χρήσεις θα έχει στον Βοτανικό. Μετά περιμένουμε να περάσουμε στις επόμενες εξελίξεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x