Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ίσως να μην ήταν μόνο θέμα κούρασης η εικόνα στο ντέρμπι»

Ο Νίκος Σταματέλος εξέφρασε τον προβληματισμό του για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν θεωρεί πως έλειψε μόνο η φρεσκάδα.

Θέμα ψυχολογικής προετοιμασίας του Ολυμπιακού έθεσε ο Νίκος Σταματέλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή την εικόνα του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και σε αντίστοιχα παιχνίδια την περασμένη σεζόν.

«Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι παίζει ρόλο μόνο η κούραση για την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι. Οι μετρήσεις που είχε στα χέρια του ο Μαρτίνς δεν έδειχναν κάτι τέτοιο. Ίσως ο προπονητής να μην έχει καταφέρει να περάσει στους παίκτες την σωστή νοοτροπία για τα ντέρμπι, κάτι που είδαμε και την περασμένη σεζόν όπου δεν είχε καλά αποτελέσματα σε αυτά τα παιχνίδια», τόνισε και πρόσθεσε:

«Θα μπορούσε να κάνει 2-3 αλλαγές ο Μαρτίνς στο ντέρμπι, όπως με τον Γκιγέρμε που και κόντρα στην Τότεναμ δεν ήταν πολύ καλός. Στο ματς με την Λαμία το Σάββατο πάντως δεν μπορεί να μην κάνει ροτέισον. Δεν νομίζω να αλλάξει όλη την ενδεκάδα, αλλά ακολουθεί το κρίσιμο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και σίγουρα θα φρεσκάρει την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x