Stoiximan Super League

Στανόγεβιτς: «Ο Μίχελ ήταν απέναντί μου στον ΠΑΟΚ»

Ο Σέρβος προπονητής που έμεινε μόλις δύο μήνες στον πάγκο κατηγόρησε ανοιχτά τον άλλοτε τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ.

Τον Λούμπος Μίχελ, τότε τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, κατηγόρησε ανοιχτά ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για τη μόλις δύο μηνών συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2017.

«Είμαι ένας αρκετά δραστήριος προπονητής, σε όλους τους συλλόγους αποχώρησα με δική μου πρωτοβουλία, ποτέ δεν απολύθηκα. Έφευγα μόνος μου για χιλιάδες λόγους - είτε επειδή έκανα κάποιο λάθος στην επιλογή συλλόγου ή επειδή κάτι άλλο δε μου ταίριαζε ή επειδή δεν ήμουν ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Πουθενά (σ.σ. δεν απολύθηκα), εκτός από τον ΠΑΟΚ, όπου με έδιωξαν, για να το πω λαϊκά. Στη Θεσσαλονίκη, ο τεχνικός διευθυντής δεν με υποστήριξε καθόλου από την αρχή. Με προσέλαβαν, παρότι μου είχαν πει ότι ο τεχνικός διευθυντής δε με θέλει. Πρέπει να το πει. Μπήκαμε σε αυτήν την ιστορία και ό,τι κι αν δούλευα και δοκίμαζα στην αρχή, τον έβρισκα απέναντι μου», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ίσως να μπορούσα να έχω κάνει καλύτερα κάποια πράγματα, αλλά όταν ολοκληρώνεις την προετοιμασία και προκρίνεσαι από τον πρώτο γύρο του Europa League, τότε αυτό δεν είναι φυσιολογικό και δεν είναι φυσιολογική κατάσταση να "πετάς" κάτι ή να λειτουργείς έτσι. Αν το δεις απ' έξω, δεν μπορεί να συνέβη αυτό που έγινε. Αλλά υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, ίσως να έπρεπε να έχω κάνει κάποια πράγματα καλύτερα ή διαφορετικά. Γενικά, όμως, αν φεύγεις μετά από δύο μήνες, κάτι πηγαίνει λάθος και δεν είναι φυσιολογικό. Μου συνέβη για πρώτη φορά τότε, και ελπίζω για τελευταία, μια τέτοια εμπειρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x