Stoiximan Super League

Στέφενς: «Πολλά λάθη παντού»

Στα λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση απέδωσε την ήττα απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ο Χουμπ Στέφενς.

Φανερά απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο παρουσιάστηκε ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στα λάθη των παικτών του «δικέφαλου του Βορρά» τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην καλή εικόνα που είχαν οι «κυανέρυθροι» στο ματς αλλά και στον λάθος τρόπο ανάπτυξης της ομάδας του.

Τέλος, τόνισε πως η προσθήκη του Μάρτενς θα τον βοηθήσει να αλλάξει πράγματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αναλυτικά:

«Κάναμε πολλά λάθη όχι μόνο αμυντικά αλλά και επιθετικά. Κάναμε πολλές σέντρες που πολλές από αυτές πήγαν σε αντιπάλους. Επίσης ο αντίπαλος μας ζει για στημένες φάσεις και εμείς του δώσαμε τέτοιες ευκαιρίες. Και όταν κάνεις κάτι τέτοιο, δεν αξίζεις να κερδίσεις. Στο πρώτο γκολ έφταιξε η οργάνωση μας, το δεύτερο ήταν πολύ καλή εκτέλεση φάουλ. Το θέμα είναι πως δώσαμε αυτά τα φάουλ έξω από την περιοχή. Και επειδή ήταν μόλις στα πρώτα πέντε λεπτά το πρώτο γκολ και δεν ήταν κουρασμένοι οι παίκτες, αυτό σημαίνει πως ήταν θέμα συγκέντρωσης.

Στα τελευταία τρία ματς δεν παίξαμε τόσο καλά όσο σήμερα αλλά δεν βάλαμε το γκολ. Και όταν δεν σκοράρεις, έχεις πρόβλημα. Κάναμε πολλές προσπάθειες που οι σέντρες δεν ήταν καλές ή οι προσπάθειες που κάναμε για γκολ δεν είχαν τύχη. Αυτό που πρέπει να εστιάσουμε είναι πως εμείς χτίσαμε το προβάδισμα του Πανιωνίου και του δώσαμε αυτοπεποίθηση».


Για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς: «Αυτό έχει να κάνει με τον αντίπαλο. Ο Πανιώνιος έπαιξε σήμερα πολύ καλά. Εμείς μπορεί να παίξαμε καλά αλλά δεν σκοράραμε. Τους δώσαμε την ευκαιρία να χτίσουν πάνω στο προβάδισμα που είχαν. Στα τελευταία 20 λεπτά τρέχαμε με την μπάλα ενώ έπρεπε να παίξουμε με την μπάλα. Κανείς δεν είναι πιο γρήγορος με την μπάλα...».

Για τον Μάρτενς: «Τώρα αυτή την στιγμή έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε πράγματα στο κέντρο. Τώρα για το τι θα έρθει στο εξής, θα δούμε. Ο Βούκιτς ήταν άρρωστος, δεν μπήκε στην αποστολή και αποφασίσαμε σήμερα να δούμε τον Μάρτενς. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα στο κέντρο και τώρα έχουμε την δυνατότητα».

Για την απόσταση από τον Ατρόμητο και την συνέχεια: «Δεν ξέρω πόσους βαθμούς είναι ο Ατρόμητος κάτω από εμάς αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα από αυτά που κάναμε σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x