Λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο σημερινό ματς της Σεντ Γκάλεν με την ΑΕΚ ο Λεωνίδας Στεργίου μίλησε σε ελβετική ιστοσελίδα για την βραδινή αναμέτρηση, την Ελλάδα και το ενδιαφέρον από την ΕΠΟ για να παίξει με την Εθνική ομάδα.

Ο Στεργίου πλέκει το εγκώμιο της Ένωσης και επισημαίνει ότι δεν θα της δώσουν χώρο και παραδέχεται ότι έχει επικοινωνία με την ΕΠΟ για να αγωνιστεί με την Εθνική μας ομάδα αλλά και με την ελβετική ομοσπονδία για να επιλέξει την εθνική Ελβετίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Blick:

«Την τελευταία φορά που επισκέφτηκα την Ελλάδα ήμουν στην Κρήτη μαζί με έναν συμπαίκτη μου πριν μερικές εβδομάδες. Ήμουν στη Σαντορίνη επίσης με την οικογένειά μου πριν από δύο χρόνια. Ο πατέρας μου είναι από την Καλαμπάκα, κάποια μέλη της οικογένειάς μου ζουν εκεί. Μιλάω λίγα ελληνικά, αλλά θα ήθελα να τα ξέρω καλύτερα. Η μητέρα μου είναι Σέρβα, αλλά είναι καλή στην ελληνική κουζίνα. Φτιάχνει μουσακά και άλλα ελληνικά φαγητά. Η ελληνική κουζίνα είναι πολύ γευστική».

Για την οικογένειά του:

«Ο πατέρας μου ήταν φίλος του Παναθηναϊκού, τώρα είναι ουδέτερος. Αλλά μεγάλο μέρος της οικογένειάς μου είναι οπαδοί της ΑΕΚ. Εγώ δεν υποστηρίζω κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Είμαι ουδέτερος όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τα τηλέφωνα από την ΕΠΟ για να αγωνιστεί στην Εθνική:

«Συνεχίζουμε και παίρνουμε τηλέφωνα. Αλλά δεν είναι ένα θέμα για τη δεδομένη στιγμή. Είμαι συγκεντρωμένος στη Σεντ Γκάλεν και επίσης με παρακολουθούν από την Ελβετική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ:

«Ναι, έχω δει βίντεο. Είναι γνωστοί επιθετικοί και με αρκετή ποιότητα. Δεν θα τους δώσουμε χώρο. Αποτελεί μεγάλο προνόμιο για μένα να μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο σε τέτοια νεαρή ηλικία».

Κλιματιστικά SENDO. ένα κλίμα μπροστά

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.