Αγγλία

Στέρλινγκ: «Λάμπαρντ και Τζέραρντ σε τοπ επίπεδο και οι Σολ Κάμπελ και Κόουλ όχι»!

Ο διεθνής επιθετικός της Μαν. Σίτι, προφανώς και δεν τα έβαλε με τους κόουτς των Ρέιντζερς και Τσέλσι και δεν έχει καμία αντιπαλότητα μαζί τους.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ δήλωσε ότι απορεί με το γεγονός πως οι μαύροι προπονητές δεν έχουν την τύχη των λευκών για τις ευκαιρίες στο τοπ επίπεδο προπονητικής, κάνοντας μια είδους... καταγγελία για ύπαρξη ρατσισμού που έχει περάσει απαρατήρητος!

Ο διεθνής επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, προφανώς και δεν τα έβαλε με τους κόουτς των Ρέιντζερς και Τσέλσι και δεν έχει καμία αντιπαλότητα μαζί τους, ωστόσο, θέλησε να τονίσει κάτι που του φαίνεται περίεργο και που θεωρεί ότι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.

«Μπορεί να μιλάμε όσο θέλουμε και να το αναλύουμε όμως πρέπει να γίνει κάτι για να έρθει η αλλαγή. Πρέπει οι μαύροι να βρεθούν σε θέσεις που είναι ικανοί να δουλέψουν. Για παράδειγμα στην προπονητική, βλέπουμε ότι οι Τζέραρντ και Λάμπαρντ πήραν αμέσως δουλειές σε μεγάλα κλαμπ, όμως δεν συνέβη το ίδιο με τους Κάμπελ και Κόουλ που έπρεπε να ξεκινήσουν από πιο χαμηλά.

Και όλοι έπαιξαν στην εθνική Αγγλίας και είχαν σπουδαία καριέρα! Πέρασαν τα σεμινάρια, πήραν το δίπλωμα προπονητικής κι όμως οι μαύροι δεν έχουν τις ευκαιρίες που θα τους άξιζαν»!

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x