Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες που θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα των χαμηλότερων κατηγοριών.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αποφασίστηκε η Super League 2 να ξεκινήσει στη 1 Νοεμβρίου και η Football League να κάνει σέντρα στις 7 του ίδιου μήνα.

Παράλληλα τροποποιήθηκε η προκήρυξη για τις θέσεις της ανόδου και συμφωνήθηκε να ανασταλούν οι ποινές των παικτών λόγω της πανδημίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Τροποποιήθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όσον αφορά στην άνοδο των ομάδων στην SL1 μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (ένας απευθείας και ο δεύτερος θα δίνει διπλό αγώνα μπαράζ με την 13η της SL1).

Αποφασίστηκε ομόφωνα η μετάθεση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για την 1η Νοεμβρίου 2020, εφόσον έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την ΕΡΤ.

Αποφασίστηκε η έναρξη του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 για τις 7 Νοεμβρίου 2020. Λόγω της προσφυγής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν συζητήθηκε τίποτα άλλο για το πρωτάθλημα.

Επίσημη μπάλα πρωταθλήματος ορίστηκε η Nike Magia Elite.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να ζητηθεί από ΕΠΟ να ανασταλούν οι ποινές των ποδοσφαιριστών, εφόσον λόγω covid δεν έχει υπήρξε αγωνιστική δράση για επτά μήνες.

Δεν αναγνώστηκε το έγγραφο που απέστειλαν η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η ΠΑΕ Καβάλα μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube