Γ' Εθνική

Στη Football League ο Εργοτέλης!

Σύντομο ήταν το πέρασμα του Εργοτέλη από τη Γ’ Εθνική, αφού στο φινάλε του τέταρτου ομίλου επιβλήθηκε 3-1 της Θύελλας Ραφήνας και τσέκαρε το εισιτήριο της ανόδου.

Την άνοδο στη Football League πανηγύρισε ο Εργοτέλης, επικρατώντας 3-1 της Θύελλας Ραφήνας στην τελευταία αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Ο κρητικός σύλλογος αναδείχτηκε πρωταθλητής του τέταρτου ομίλου και αποχαιρέτησε γρήγορα τη Γ’ Εθνική, ένα χρόνο μετά το «restart» που οδήγησε στον απευθείας υποβιβασμό του από τη Σούπερ Λίγκα.

«Ήρωας» και της τελευταίας αγωνιστικής ήταν ο Νίκος Κατσικοκέρης, ο οποίος με χατ τρικ ανέτρεψε το προβάδισμα που είχε πάρει από νωρίς η ομάδα της Ραφήνας. Παράλληλα, έκοψε τις ελπίδες που διατηρούσε ο Ιωνικός, ο οποίος την ίδια ώρα επικράτησε 2-0 της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, αλλά έμεινε στη δεύτερη θέση, με έναν βαθμό λιγότερο.

Υπενθυμίζουμε πως την άνοδο έχουν πανηγυρίσει, επίσης, ο Απόλλων Καλαμαριάς (εκκρεμεί απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής για τον αγώνα με την Καρδία), ο Απόλλων Λάρισας και η Παναχαϊκή.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Γ' Εθνικής

Όσο για τις ομάδες που υποβιβάστηκαν, αυτές είναι οι ΑΕ Ποντίων (1ος όμιλος), Αστέρας Πετρίτη, Αχιλλέας Νεοκαισσάρειας (2ος όμιλος), Δόξα Μεγαλόπολης (3ος όμιλος) και ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (4ος όμιλος).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x