Stoiximan Super League

«Στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Μίσιτς»

Κοντά στην απόκτηση του Γιόσιπ Μίσιτς από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να είναι η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σύμφωνα με Μέσα στην Κροατία.

Στην πατρίδα του και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιόσιπ Μίσιτς, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κροατία.

Ο ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (η οποία είχε δηλώσει τον παίκτη στη λίστα της για το πορτογαλικό πρωτάθλημα), να επιστρέψει ο Κροάτης μέσος στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από τον Γενάρη, εφόσον έχει ξεπεράσει το σοβαρό θέμα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Σύμφωνα με τον Κροάτη δημοσιογράφο Άντε Σόυσιτς, ο οποίος επικαλείται πληροφορίες του, ο Μίσιτς θα συνεχίσει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ως δανεικός.

«Βόμβα! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιόσιπ Μίσιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο πρώην παίκτης των Όσιγιεκ, Ριέκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν, αλλά στο τελευταίο μισό της χρονιάς έμεινε εκτός εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας», γράφει σε ανάρτησή του στο twitter.

Εππλέον και η στοσελίδα sportklub.hr αναφέρει πως «η Ντιναμό ετοιμάζει διπλό χτύπημα με τον Μίσιτς και τον Καμάτσο. Οι δύο παίκτες δεν θα μπορούν να παίξουν στο Europa League, αλλά θα ενισχύσουν την Ντιναμό στο εγχώριο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x