Αγγλία

Στην Premier League η Φούλαμ!

Στον τελικό των 180 εκατ., ο κίπερ της Μπρέντφορντ έκανε την γκέλα της ζωής του, ο αριστερός μπακ της Φούλαμ, Μπράιαν, έβαλε όσα γκολ δεν είχε δύο χρόνια και οι Λονδρέζοι επικράτησαν 2-1 (0-0 κ.δ.).

Άμεση η επάνοδος της Φούλαμ στην Premier League!

Μία σεζόν μετά τον υποβιβασμό τους, οι Λονδρέζοι έγιναν η τρίτη ομάδα (μετά τις Λιντς και Γουέστ Μπρομ) που πήραν στο εισιτήριο της ανόδου από την Championship, επικρατώντας 2-1 της Μπρέντφορντ στον τελικό των play-off ανόδου και μαζί θα λάβουν και 180 εκατ. ευρώ.

Και τα τρία γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στην παράταση, αφού η κανονική διάρκεια του ενενηνταλέπτου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) και οδηγήθηκαν στον έξτρα χρόνο.

Εκεί έγιναν τα απίστευτα…

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου (105’), ο 26χρονος αριστερός μπακ της Φούλαμ, Τζο Μπράιαν ανέλαβε να εκτελέσει ένα φάουλ από μακρινή απόσταση κι όλοι περίμεναν τη σέντρα. Ωστόσο, ο ίδιος αφού είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ, Ράγια, να είναι εντελώς εκτός θέσης, τόλμησε να εκτελέσει απ’ ευθείας στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μάλιστα, και πάλι ο Μπράιαν στο 117’ έπαιξε το «1-2» με τον Μίτροβιτς κα με δεξί πλασέ διαμόρφωσε το 2-0, κρίνοντας ουσιαστικά και τον τελικό νικητή του μεγάλου τελικού. Απαραίτητη σημείωση, ο 26χρονος μπακ της Φούλαμ σε 48 συμμετοχές φέτος είχε μόλις 1 γκολ και πέρυσι άλλο ένα…

Το μόνο που κατάφερε η Μπρέντφορντ (που έμεινε με την παρηγοριά της καλύτερης επίθεσης και της δεύτερης καλύτερης άμυνας στο πρωτάθλημα) ήταν μειώσει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ντάλσγκααρντ.






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x