Stoiximan Super League

Στην αναμονή για το «ναι» του Σλούσκι στην ΑΕΚ!

Ο Ίλια Ίβιτς ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια το πρότζεκτ της ΑΕΚ και περιμένει το «ναι» του Λέονιντ Σλούσκι για να τον δει να κάθεται στην άκρη του πάγκου.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ. Ύστερα από τα ραντεβού του Ίλια Ίβιτς στην Ολλανδία τα πράγματα έχουν μπει σε τελικό στάδιο.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είχε το μεσημέρι της Τετάρτης συνάντηση με τον Λέονιντ Σλούτσκι στο Άμστερνταμ και αυτή τη στιγμή ο πρώην τεχνικός της Φίτεσε δείχνει να είναι ο επικρατέστερος για να καθίσει στην άκρη του κιτρινόμαυρου πάγκου.

Ο 48χρονος, που έφτιαξε για τα καλά το όνομά του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας άκουσε τον Ίβιτς να του αναλύει με κάθε λεπτομέρεια το πρότζεκτ στην Ένωση αλλά και να του δίνει ένα deadline. Στην Ένωση θα περιμένουν την απάντηση του Σλούτσκι μέχρι την Παρασκευή, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας είναι αποφασισμένος να γυρίσει άμεσα τον διακόπτη στο αγωνιστικό τμήμα κι αν γίνεται να βρίσκεται ο νέος προπονητής της ομάδας στο Ολυμπιακό Στάδιο ώστε να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και να πάρει μία γερή γεύση πριν αναλάβει τα καθήκοντά του.

Από την μεριά του, ο Σλούτσκι ζήτησε χρόνο προκειμένου να μελετήσει μαζί με τους συνεργάτες του την πρόταση αλλά και να συζητήσει με την οικογένειά του το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x