Stoiximan Super League

Στην Ελλάδα για Ατρόμητο ο Κρίστιανσεν, δεν παίζει μόνος του

Από το πάνω ράφι στοχεύει για τη διάδοχη λύση του Νταμίρ Κάναντι ο Ατρόμητος, αφού στην Ελλάδα για συζητήσεις με τους Περιστεριώτες είναι ο Τόμας Κρίστιανσεν.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή στον Ατρόμητο και πραγματικά η διαδικασία βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος στην Ελλάδα για συζητήσεις με τους Περιστεριώτες βρίσκεται ο Δανός, πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν. Ο τεχνικός ο οποίος τέθηκε και αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League, είναι σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Ατρόμητου τις τελευταίες μέρες, αποτελούσε τον νούμερο 1 στόχο της διοίκησης από την πρώτη στιγμή που άρχισε η αξιολόγηση των ονομάτων και οι «κυανόλευκοι» προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση για να του αποσπάσουν το «ΟΚ».

Ωστόσο, ο Δανός δεν παίζει μόνος του σε αυτή την κούρσα διαδοχής του Νταμίρ Κάναντι, αφού την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες ότι παίζει πολύ σοβαρά (ίσως και περισσότερες πιθανότητες) κι ακόμα ένα όνομα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x