Αγγλία

Στην πόρτα της εξόδου της Μάντσεστερ Σίτι ο Στόουνς

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τζον Στόουνς από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Κοντά στην αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο Τζον Στόουνς, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Πεπ Γουαρδιόλα.

Πριν δύο χρόνια, ο προπονητής των «πολιτών» είχε δηλώσεις πως όσο είναι ο ίδιος στην ομάδα, ο Στόουνς δεν θα φύγει. Σε ερώτηση που δέχθηκε ο Ισπανός τεχνικός για το αν ισχύει ακόμα η δήλωση ή αν έχουν αλλάξει τα δεδομένα, ο Πεπ απάντησε: «Για τα μεταγραφικά μιλάμε στo τέλος της σεζόν. Έχω αναφέρει πως είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος με τον Στόουνς ως άνθρωπο και επαγγελματία. Θέλω το καλύτερο για αυτόν. Θα συζητήσουμε στο τέλος της χρονιάς για το τι πρόκειται να γίνει».

Ο 49χρονος προπονητής πρόσθεσε: «Μερικές φορές τα “θέλω” μου δεν συμβαδίζουν με αυτά των παικτών ή του κλαμπ. Αν χρειαστεί να αλλάξουμε, θα συζητήσουμε με τους ποδοσφαιριστές. Ο Στόουνς είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής και θέλουμε να είναι σταθερός και να προπονείται καλά. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνίζονται ανά 3 ημέρες για 11 μήνες και κάποιοι άλλοι που δυσκολεύονται σε αυτόν το ρυθμό. Εμείς ψάχνουμε τον τρόπο για να μπορούν να ανταπεξέρχονται οι ποδοσφαιριστές στον υψηλότερο ρυθμό».

Βέβαια, για να υπάρξει οριστική απόφαση, πρέπει να προηγηθεί συζήτηση μεταξύ του Πεπ Γκουαρντιόλα και του Άγγλου κεντρικού αμυντικού. Ο Τζον Στόουνς αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2016, με τα προβλήματα τραυματισμών του να έχουν επηρεάσει την αυτοπεποίθηση του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Καρατσενίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x