Stoiximan Super League

Κοντά στο «ναι» ο Δέλλας

Μια «ανάσα» από τον Τραϊανό Δέλλα είναι ο Ατρόμητος! Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις στο Μαζαράκη, συνομίλησε με Σπανό και Αγγελόπουλο και αναμένεται η απάντησή του το πρωί.

Πολύ κοντά στο να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Τραϊανού Δέλλα είναι ο Ατρόμητος μετά τη σημερινή συνάντηση των δύο πλευρών στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Περιστεριωτών.

Στη συνάντηση βρέθηκαν ο «Τράι» και ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος και μέσω της συζήτησης που είχαν, προέκυψε πλήρης ταύτιση σε όλα τα λειτουργικά, οργανωτικά και αγωνιστικά ζητήματα και κατόπιν ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός τηλεφωνικά, αφού μίλησε για αυτά τα θέματα με τον υποψήφιο τεχνικό, κατέθεσε την οικονομική πρόταση.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται τόσο η δική του αμοιβή, όσο και των 3-4 συνεργατών που θέλει να φέρει μαζί του και πλέον ο Γιώργος Σπανός αναμένει την απάντησή του αύριο το πρωί, αν και φαίνεται πολύ δύσκολο να χαλάσει τώρα το deal στο οικονομικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την «καραντίνα» αναμένεται να βγει ο Μαρσελίνιο που δείχνει μετανιωμένος.

Αν και εφόσον αύριο το πρωί, ο «Τράι» απαντήσει θετικά, τότε δεν τίθεται κανένα ζήτημα για το αν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x