Αγγλία

Στο γήπεδο με... κορονοϊό οι Μόγιες, Ντιόπ και Κουλέν, είχαν τηρηθεί τα μέτρα!

Στ' αποδυτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου του Λονδίνου, λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα με τη Χαλ ενημερώθηκαν οι Μόγιες, Ντιόπ και Κουλέν για τα θετικά αποτελέσματα στα τεστ κορονοϊού!

Ένα μικρό... μπάχαλο επικράτησε λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Τρίτης για το Carabao Cup, όπου η Γουέστ Χαμ επιβλήθηκε 5-1 και πέρασε στην επόμενη φάση.

Ο Μόγιες, μαζί με τους Κουλέν και Ντιόπ έμαθαν ότι είχαν βγει θετικά τα αποτελέσματά τους από το τεστ του κορονοϊού, ήταν παντελώς ασυμπτωματικοί, όμως έπρεπε ν' αποχωρήσουν άμεσα και να επιστρέψουν στα σπίτια τους για ν' απομονωθούν.

Ο Άλαν Ίρβιν, άμεσος βοηθός του Μόγιες, ανέφερε πως όλοι τηρούσαν τα μέτρα και είχαν αποστάσεις κι έτσι δεν υπήρχε ανησυχία σε αυτούς για πιθανή διασπορά, με το ματς να διεξάγεται κανονικά αφού εφαρμόστηκε η διαδικασία που ορίζεται από το Πρωτόκολλο.

Στη Χαλ αρνήθηκαν να υποβληθούν σε τεστ που θα είχαν πληρωθεί από τη Γουέστ Χαμ, με τις ομάδες της Football League να κάνουν μόνο προαιρετικά την εξέταση, ενώ, στην Άρσεναλ όλα τα τεστ ήταν αρνητικά μετά το δικό τους ματς με τα «σφυριά», το περασμένο Σάββατο...

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x