Super League 2

Στο... περίμενε για Χουχούμη ο Απόλλων

Πρόβλημα με τη συμμετοχή του Διαμαντή Χουχούμη στα παιχνίδια μπαράζ για τον Απόλλωνα με την Ξάνθη. Διαβάστε τον λόγο και την απάντηση που περιμένει η Ελαφρά Ταξιαρχία.

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένουν στον Απόλλωνα Σμύρνης για να δουν αν θα έχουν στη διάθεσή τους στα μπαράζ με την Ξάνθη τον Διαμαντή Χουχούμη.

Οι πληροφορίες του sportfm.gr αναφέρουν πως η συμμετοχή του Έλληνα μπακ στα διπλά παιχνίδια με τους Ακρίτες είναι στον... αέρα και θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες. Συγκεκριμένα, ο Χουχούμης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα στις 14 Ιουλίου και ενώ το προηγούμενο είχε ολοκληρωθεί. Κάτι που σημαίνει ότι επίσημα δεν θεωρείται ανανέωση συμβολαίου αλλά νέα εγγραφή βάσει των κανονισμών. Υπολογίζοντας το γεγονός πως η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι οι ομάδες θα δώσουν τους αγώνες μπαράζ με τα ρόστερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε και πως ο Χουχούμης θεωρείται νέα εγγραφή, η συμμετοχή του στα ματς με την Ξάνθη φαίνεται πως πρέπει να θεωρείται απίθανη.

Ωστόσο, στον Απόλλωνα βρίσκονται στο περίμενε και αναμένουν την απάντηση της ΕΠΟ για το ζήτημα. Στην Ελαφρά Ταξιαρχία θεωρούν πως από τη στιγμή που δεν είχε ολοκληρωθεί η σεζόν και είχε πάρει παράταση λόγω του κορωνοϊού, η ανανέωση του συμβολαίου τού Έλληνα αριστερού μπακ δεν ήταν νέα εγγραφή και περιμένουν να τους δοθεί το πράσινο φως για να ταξιδέψει αύριο με την αποστολή στην Ξάνθη.

Αν ο Χουχούμης τελικά δεν αγωνιστεί, τότε ο Μπάμπης Τεννές θα υπολογίζει έναν ακόμη λιγότερο ποδοσφαιριστή αφού ο Άντονι Φατιόν είναι τιμωρημένος και δεν θα παίξει στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα μπαράζ με τους Ακρίτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x