Αγγλία

Στο πιο κρίσιμο, ο Λάμπαρντ πήρε την εκδίκησή του! (vids)

Δυο ματς πρωταθλήματος, ένα εντός έδρας παιχνίδι για το Λιγκ Καπ και μια κόντρα στο «Γουέμπλεϊ» με φόντο τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Έπρεπε να φτάσει το τέταρτο ματς απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν για να πανηγυρίσει ο Φρανκ Λάμπαρντ τη νίκη κόντρα στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και το έκανε ίσως στο πιο κρίσιμο παιχνίδι που θα μπορούσε να το έχει πετύχει!

Δυο ματς πρωταθλήματος, ένα εντός έδρας παιχνίδι για το Λιγκ Καπ και μια κόντρα στο «Γουέμπλεϊ» με φόντο τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Τσέλσι καταφέρνει να φτάσει στην τελευταία ημέρα του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού με το 3-1 επί των «κόκκινων διαβόλων» και αυτό το αποτέλεσμα που πήρε το βράδυ της Κυριακής απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η πρώτη νίκη του Λάμπαρντ απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους» ως προπονητής της Τσέλσι, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

Η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος παρά το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο που είχαν κάνει οι «μπλε» στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν οδυνηρή για τους Λονδρέζους με το τελικό 4-0 στο οποίο έφτασε η Γιουνάιτεντ.

Στο δεύτερο μεταξύ τους ματς μέσα στη σεζόν στο Λιγκ Καπ η Τσέλσι εντός έδρας απέτυχε να κάνει κάτι καλό και ηττήθηκε με σκορ 2-1 για το Λιγκ Καπ σε μια αναμέτρηση που ο Μάρκους Ράσφορντ πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της σεζόν με απευθείας εκτέλεση φάουλ, βάζοντας τρελά φάλτσα.

Στην τρίτη απόπειρα, δεν ήταν... φαρμακερή για τους πρωτευουσιάνους, που ηττήθηκαν ξανά με το τελικό 2-0 από την ομάδα του Σόλσκιερ που πέρασε για δεύτερη φορά από το «Στάμφορντ Μπριτζ» μέσα στην ίδια αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο «Γουέμπλεϊ», εκεί όπου ο Ζιρού λατρεύει να παίζει και είναι πραγματικά άχαστος έχοντας κάνει πλέον το 12 στα 12 στα ματς που έχει αγωνιστεί εκεί, οι «μπλε» πέρασαν με μεγάλη ευκολία στον μεγάλο τελικό φτάνοντας στο 3-1!

Δείτε τα βίντεο απ' τις τέσσερις φετινές κόντρες των δύο ομάδων:









Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x