Γερμανία

Στο στόχαστρο της Μπάγερν ο Σον

Την περίπτωση του 28χρονου εξτρέμ της Τότεναμ εξετάσουν οι πρωταθλητές Γερμανίας.

Την περίπτωση του Χιούνγκ-Μιν Σον φαίνεται πως παρακολουθεί η Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί βρίσκονται σε αναζήτηση εξτρέμ, μετά και τη δεδομένη αποχώρηση του Ντόουγκλας Κόστα το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά και τις φήμες που θέλουν τον Τόμας Μίλερ κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Το προηγούμενο διάστημα, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός βρισκόταν σε συζητήσεις με την Τότεναμ για επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Οι δύο πλευρές βρισκόντουσαν πολύ κοντά στη συμφωνία, ωστόσο λίγο μετά οι διαπραγματεύσεις... πάγωσαν.

Αυτή την εξέλιξη θέλει λοιπόν να εκμεταλλευτεί η Μπάγερν Μονάχου και να ντύσει στα «κόκκινα» τον Κορεάτη άσο. Μάλιστα, δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως είναι διατεθειμένη να περιμένει ακόμα και το καλοκαίρι του 2022, όταν θα απομένει ένας χρόνος στο συμβόλαιό του με τους «spurs» και έτσι θα μπορούν να διαπραγματευτούν με καλύτερους όρους.

Τη φετινή σεζόν, ο Σον πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν, καθώς μετράει 39 συμμετοχές με 18 γκολ και 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x