Την περίπτωση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη τσεκάρει ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο 25χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Μίχαελ Ένινγκ και οι άνθρωποι του Άρη προσπαθούν να βρουν την άκρη για να λυθεί το συμβόλαιό του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr αποτελεί τον εκλεκτό του Απόλλωνα Σμύρνης για το δεξί άκρο της άμυνας, θέση στην οποία θα υπάρξει σίγουρα απόκτηση ποδοσφαιριστή.

Εφόσον ο Κωνσταντινίδης μείνει ελεύθερος, λοιπόν, τότε η Ελαφρά Ταξιαρχία θα κινηθεί για την απόκτησή του και φαντάζει το πρώτο φαβορί.

Την ίδια ώρα ο Παύλος Κυριακίδης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και η κατάστασή του ίσως είναι πιο σοβαρή από την πρώτη εκτίμηση που είχε γίνει. Κάτι που σημαίνει πως ο έμπειρος δεξιός μπακ μπορεί να μείνει για αρκετό διάστημα ακόμη εκτός αγωνιστικής δράσης και γι' αυτό τον λόγο θα γίνει κίνηση για τον Κωνσταντινίδη.

Φυσικά, όπως έχετε ενημερωθεί, ο Απόλλων θα κινηθεί επιπλέον για την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός επιθετικού, εφόσον αποχωρήσει ο Πατρίκ Βουό, ενώ πιθανότατα θα γίνει κίνηση και για μεσοεπιθετικό, με το όνομα τού Ευρυπίδη Γιάκου να «παίζει» στην Ριζούπολη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube