Αγγλία

Στοχεύει ακόμη (πολύ) χαμηλά ο Ρανιέρι

Με 28 βαθμούς μετά από 13 ματς, η Λέστερ απολαμβάνει την κορυφή της Premier League, ωστόσο ο Κλαούντιο Ρανιέρι υποστηρίζει πως στόχος της ομάδας είναι να μαζέψει άλλους 11 μέχρι το τέλος της σεζόν!

Η κορυφή δεν φαίνεται να… ζαλίζει τον Κλαούντιο Ρανιέρι που παραμένει προσγειωμένος στη γη, πιθανότατα περισσότερο κι από ό,τι θα έπρεπε.

Υπό την καθοδήγηση του Ιταλού τεχνικού η Λέστερ πραγματοποιεί πορεία πέρα από κάθε προσδοκία καθώς έχει συγκεντρώσει ήδη 28 βαθμούς και φιγουράρει στην πρώτη θέση της Premier League. Μάλιστα ο Αρσέν Βενγκέρ έδειξε τόσο εντυπωσιασμένος από τα αποτελέσματα που έφτασε στο σημείο να συμπεριλάβει τις «αλεπούδες» μεταξύ των διεκδικητών του τίτλου.

Με αυτήν την άποψη δεν μοιάζει να συμφωνεί πάντως ο Ρανιέρι, που όταν ρωτήθηκε σχετικά χαμογέλασε με νόημα και επανέλαβε πως ορόσημο της ομάδας παραμένουν οι 40 βαθμοί που απλά εξασφαλίζουν τη σωτηρία!

«Μας κάνει πλάκα! Όχι, όχι, όχι! Ευχαριστώ τον Αρσέν, αλλά ξέρει πολύ καλά και ο ίδιος πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί», σχολίασε ο πρώην προπονητής της εθνικής Ελλάδας, που συνέχισε λέγοντας: «Είναι αλήθεια πως το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό. Θα σας φανεί παράξενο, αλλά στόχος μας παραμένει το να μαζέψουμε 40 βαθμούς. Ως τεχνικός είμαι σίγουρος για την ομάδα, όμως θα ήθελα να δω πώς θα αντιδράσουμε στα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες».

Πάντως, ο Ρανιέρι πρόσθεσε πως ο σύλλογος έχει φιλοδοξίες για να πάει ψηλότερα, αλλά αυτό πρόκειται να συμβεί βάσει σχεδίου, βήμα-βήμα μέσα στην επόμενη τριετία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x