Stoiximan Super League

Στρέφει το βλέμμα του κι αλλού ο Ατρόμητος, καμία ανησυχία για το τηλεοπτικό

Απόφαση να στρέψουν την προσοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις πήραν στον Ατρόμητο, βλέποντας τον Δημήτρη Χατζηισαΐα να συμμετέχει στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Έχοντας αποκτήσει ήδη τον Δημήτρη Γούτα, ο Ατρόμητος είναι αρκετά... ήσυχος για τη θέση των σέντερ μπακ. Ωστόσο, ήθελε και τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, ώστε να είναι πλήρης στα στόπερ και παράλληλα να μην χαλάσει την πολύ καλή χημεία των τελευταίων ετών.

Παρ’ όλα αυτά, οι Περιστεριώτες δεν έχουν την πολυτέλεια να επιμείνουν άλλο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Βλέποντας τον παίκτη να συμμετέχει στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, έπειτα από δική του παράκληση από τη στιγμή που άλλαξαν τα δεδομένα στην τεχνική ηγεσία, η υπόθεση θα τραβήξει αρκετά και έχουν αρχίσει ήδη να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις.

Αυτό δεν σημαίνει ότι κλείνουν οριστικά αυτό το... παράθυρο, αλλά αν δεν προκύψουν άμεσα αποφάσεις στον ΠΑΟΚ αναφορικά με το μέλλον του παίκτη, τότε αυτό δεν θα είναι στον Ατρόμητο.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο, στον Ατρόμητο δεν ανησυχούν καθόλου, λέγοντας ότι έχουν κλειστό διετές με την ΕΡΤ και από τη στιγμή που τηρήθηκε η αναδιάρθρωση δεν γίνεται να σπάσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x