Stoiximan Super League

Στροφή σε Σεντ Γκάλεν για ΑΕΚ

Η ΑΕΚ στρέφεται στον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης στην Ελβετία. Η συμμετοχή ή όχι του Κρίστισιτς κρίνει το πλάνο του Καρέρα.

Αποστολή στο Αγρίνιο… εξετελέσθη. Η ΑΕΚ μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα περνώντας με 2-0 από το Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Η κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και το 3-5-2 που μάλλον μπέρδεψε τους παίκτες διορθώθηκε στην επανάληψη με την είσοδο του Μάνταλου και η «Ένωση» πήρε δικαίως τους τρεις βαθμούς ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της.

Πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στον αγώνα της Πέμπτης με τη Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (21:30). Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση, που θα κρίνει την ευρωπαϊκή συνέχεια της «Ένωσης», που θέλει να περάσει για να υποδεχτεί στα playoffs μια εκ των Βόλφσμπουργκ ή Ντέσνα.

Ο Μάσιμο Καρέρα για το συγκεκριμένο ματς δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Λόπες, αλλά πιθανότατα θα πάρει στην αποστολή τον Σάχοφ που είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, όπως και τον Γκαρσία. Το πλάνο του Ιταλού τεχνικού θα κριθεί από την ετοιμότητα του Κρίστισιτς, ο οποίος είναι εκτός προπονήσεων εδώ και λίγες μέρες λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο. Αν ο Σέρβος δεν είναι διαθέσιμος, τότε ένα πλάνο με τον Βασιλαντωνόπουλο στο πλευρό του Σιμόες στο κέντρο είναι το επικρατέστερο, ειδικά μετά την καλή εικόνα που είχε χθες σε αυτό το νέο ρόλο. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί ο Μπακάκης αντί του Παουλίνιο, ενώ όλα δείχνουν πως ο Μάνταλος δεν θα έρθει από τον πάγκο. Ακόμη είναι άγνωστο αν Καρέρα θα διατηρήσει την τριάδα στην άμυνα ή θα πάει σε 4-3-3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x