Δίχως να καταφέρει να κρύψει τη συγκίνησή του αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βέρντερ Βρέμης στο σχετικό αφιέρωμα της Cosmote TV για το 3-1 των Πειραιωτών επί στη Γερμανία. Του πρώτου, δηλαδή, «διπλού» των «ερυθρόλευκων» στο Champions League.

«Για εμένα ήταν άβολη θέση και δεν προτιμούσα να παίζω σε αυτό που λέμε έξω δεξιά. Όταν όμως κυνηγάμε το σκορ είναι λογικό να μπει ένας ακόμα επιθετικός όπως είναι ο Ντάρκο που έχει χάρισμα στο σκοράρισμα και εφόσον θέλαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι ήταν μια λογική απόφαση.

Από εκεί και πέτα τις λεπτομέρειες γιατί να βγει ο Γκαλέτι τις ξέρεις ο προπονητής τότε ο Τάκης Λεμονής, το τι σκέφτηκε και το αποφάσισε, αν μπορεί να θυμηθεί (γελάει). Στο μισό λεπτό στην ουσία έγινε η ισοφάριση και αυτό που πρόβλεψε και σκέφτηκε ο προπονητής να το κάνει δικαιώθηκε. Το σημαντικό είναι πως η πρόβλεψη-κίνηση όπως λέμε και στο σκάκι ήταν ματ.

Χρειαζόμασταν έναν επιθετικό έμπειρο, ο Ντάρκο τραβάει την προσοχή γιατί στην Ευρώπη ήταν γνωστός. Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να βγει ένας παίκτης που την εμπειρία και την ποιότητα και στο παιχνίδι αυτό ήταν πάρα πολύ καλός. Και εμείς μέσα είχαμε απορία και ξαφνικά με περνάει στη θέση του Γκαλέτι. Και κάπου εκεί με μία προσποίηση συνέκλινα προς τα μέσα, προσπάθησα να παίξω το ένα-δύο με τον Άκη τον Στολτίδη, ο Άκης δεν προτίμησε εμένα, προτίμησε τον Ντάρκο.

Αρχίσαμε να πιστεύουμε πως μπορούσαμε να κάνουμε την ανατροπή. Η Βέρντερ αποσυντονίστηκε από την φάση αυτή και έτσι όπως παίζαμε δεν θα ήμασταν ευχαριστημένοι από το 1-1. Όταν έγινε το 1-2 πιστεύαμε όλο και περισσότερο πως θα το κρατούσαμε και δεν κλειστήκαμε πίσω να το κρατήσουμε. Στο 1-3 η στιγμή αυτή δεν περιγράφεται. Κυνηγούσαμε την στιγμή αυτή πολλά χρόνια. Κάποιες εικόνες τις θυμάμαι πολύ έντονα σαν να ήταν το παιχνίδι πριν ένα μήνα
», ανέφερε ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού.