Για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και τη στήριξη που λαμβάνει από ανθρώπους εντός ποδοσφαίρου αναφέρθηκε η φίλαθλος του Πανιωνίου, Ρενάτα.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε ότι παλεύει γιατί είναι «Πάνθηρας» και πρόσθεσε ότι παίρνει μεγάλο κουράγιο από κινήσεις οπαδών άλλων ομάδων.

Αναλυτικά:

«Το παλεύω γιατί είμαι Πάνθηρας. Ψυχολογικά με βοηθάει πάρα πολύ αυτό. Δεν θέλω να γίνουν όλοι πάνθηρες, θέλω να το κάνουν μόνο όσοι το νιώθουν. Κάποιοι άλλοι Πανιώνιοι έστειλαν τη φωτογραφία, με βοήθησε πάρα πολύ το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του ΟΦΗ, ψυχολογικά μου έκανε καλό. Έχω πολλούς φίλους στο Ηράκλειο.

Χιλιάδες Πανιώνιοι είχαμε περπατήσει από τη Νέα Σμύρνη στο “Γ. Καραϊσκάκης” για να δούμε το κύπελλο. Με πληγώνει ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια, αλλά όσο το κάνει αυτό, τόσο με πωρώνει. Αν ήθελα τρόπαια θα γινόμουν κάτι άλλο. Πήρα μια φανέλα από τους ποδοσφαιριστές, όπως και στο μπάσκετ και με τιμάει πάρα πολύ αυτό.

Είναι όλα θέμα ψυχολογίας, εγώ δόξα τω Θεώ το περνάω σαν να είναι γρίπη. Πιστεύω πως σιγά σιγά θα γίνει παρελθόν ο καρκίνος. Φυσικά και κάνω όνειρα για το μέλλον, τώρα που περάσαμε στους 8 θέλω να πάρουμε το Κύπελλο!»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube