Stoiximan Super League

Συγκρούσεις οπαδών στη Θεσσαλονίκη παρά τον περιορισμό κυκλοφορίας!

Στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας thestival.gr, έγινε επίθεση από οκτώ άτομα σε έναν οδηγό ενός οχήματος για καθαρά οπαδικούς λόγους.

Την στιγμή που οι πάντες... μένουν σπίτι δίνοντας τη μάχη τους κατά της πανδημίας κάποιοι εξακολουθούν να βλέπουν τα οπαδικά πάνω από όλα.

Έτσι στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας thestival.gr, έγινε επίθεση από οκτώ άτομα σε έναν οδηγό ενός οχήματος για καθαρά οπαδικούς λόγους.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα στο σχετικό δημοσίευμα η επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Βεργίνας και Εκάτης στα Πυλαιώτικα με τους οκτώ αγνώστους να χτυπούν με σιδερολοστούς και ρόπαλα τον οδηγό. Μάλιστα δύο από τους δράστες φέρονται να άναψαν και πυρσούς.



Το θύμα της επίθεσης εγκατέλειψε το όχημα του στο σημείο και τράπηκε σε φυγή. Οι τέσσερις από τους δράστες διέφυγαν με δίκυκλα και οι άλλοι τέσσερις έφυγαν πεζοί, αφήνοντας πίσω το αυτοκίνητο τους.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων. Πάντα σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr επί τόπου βρέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x