Stoiximan Super League

Συλαϊδόπουλος: «Δεν πανηγυρίζουμε την ισοπαλία, δεν μπορούσαμε να χάσουμε αυτό το ματς»

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έβγαλε ότι είχε στο γήπεδο και πως πρέπει να χειροκροτηθεί η διάθεση των παικτών του.

Θέμα συγκέντρωσης στην τελική ενέργεια από πλευράς Παναθηναϊκού έθεσε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του ισόπαλου 2-2 με τον ΟΦΗ.

Παράλληλα, ο 41χρονος τεχνικός εκθείασε την προσπάθεια των παικτών του, τόνισε πως στο «τριφύλλι» δεν χαίρονται με τον ένα βαθμό και επισήμανε ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να χάσει σήμερα στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Συλαϊδόπουλος:
Το σημερινό ματς: «Εάν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στην τελική ενέργεια ή στην τελική επιλογή σε πάσα θα μπορούσαμε καλύτερα. Δεν πανηγυρίζουμε την ισοπαλία. Βγάλαμε ότι είχαμε στο γήπεδο».

Για το τι κρατάει από το ματς: «Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί είδαμε μία θετικότητα και μία αισιοδοξία. Νομίζω ότι η ομάδα δεν θα μπορούσε να χάσει αυτό το ματς».

Για τον τρόπο που προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του μετά το 2-1: «Στο ποδόσφαιρο κυριαρχούν τα συναισθήματα. Στα τελευταία 15 λεπτά είδαμε μία προσπάθεια. Σίγουρα προσπαθήσαμε να βάλουμε μία θετικότητα για να επηρεάσει έστω στο 1% τον κάθε παίκτη».

Για τους Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη: «Δεν διαχωρίζω κανέναν παίκτη. Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο και με τον Χατζηγιοβάνη και τον Μπουζούκη δημιουργήσαμε προβλήματα. Στο ποδόσφαιρο το να κάνεις τα απλά πράγματα καλά είναι σημαντικό».

Για το τι είπε στο ημίχρονο: «Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις στα αποδυτήρια με 1-0. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία. Ο τρόπος όμως και η διάθεση των παιδιών πρέπει να χειροκροτηθεί. Είπα στα παιδιά ότι πρέπει να βγάλουμε αυτοπεποίθηση. Εγώ είμαι προπονητής Ακαδημιών αλλά ως προπονητής της πρώτης ομάδας αισθανόμουν ψηλότερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x