Stoiximan Super League

Συμφωνία για οπαδούς στις εξέδρες – Ετοιμάζει πρόταση στην κυβέρνηση η Super League

Το «πράσινο φως» από τη Super League πήρε η πρόταση του ΟΦΗ για παρουσία λίγων οπαδών στις εξέδρες και τον λόγο έχει πλέον η κυβέρνηση.

Ετοιμάζει πρόταση στην κυβέρνηση η Super League για την παρουσία ολιγάριθμων οπαδών στις εξέδρες, έπειτα από τη σχετική πρόταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί κατέθεσαν μία συγκεκριμένη μελέτη στην οποία συμπεριλαμβανόταν ακόμα και η εταιρία διαχείρισης των εισιτηρίων (ticketmaster), η οποία με συγκεκριμένο πρόγραμμα θα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να κλείνει εισιτήριο και αυτόματα να αποκλείεται συγκεκριμένος αριθμός θέσεων δίπλα του.

Βλέποντας την πρόταση, ομόφωνα οι ομάδες της Super League συμφώνησαν με το πλάνο και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε σχετικό αίτημα προς την κυβέρνηση που θα έχει και τον τελευταίο λόγο.

Από την πλευρά του, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης τόνισε:

«Θα πρέπει να είναι μια πρόταση όλων των ομάδων. Όχι μόνο του ΟΦΗ. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει κόσμο στους αγώνες. Είναι για το καλό του αθλήματος. Η Ελλάδα αποτελεί πρότυπο ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία. Γιατί να μην αποτελέσει πρότυπο και το ποδόσφαιρο της χώρας; Με τον τρόπο αυτό θα δουλέψουν και όλες οι δουλειές γύρω από το ποδόσφαιρο, μπουτίκ, εμπορικά καταστήματα και καφέ περιμετρικά των γηπέδων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x