Σε πολύ θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η καθοριστική συνάντηση του Κώστα Μπακογιάννη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Onsports.gr, ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων», συνοδευόμενος από μέλη του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού συζήτησαν με τον νέο δήμαρχο της Αθήνας τα βασικά σημεία του σχεδίου που υπάρχει, διαπιστώνοντας πως υπάρχει απόλυτη συμφωνία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα: «υπό το πρίσμα ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη συμφωνήσει για το θέμα, στο τριφύλλι θεωρούν ότι το μόνο που εκκρεμεί είναι μια συνάντηση με τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία αν υπάρξει επίσης συμφωνία, αυτό που μέχρι πρότινος φάνταζε όνειρο απατηλό για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, να λάβει σάρκα και οστά!

Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το θέμα "ΓΗΠΕΔΙΚΟ" και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, αναμένοντας τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δουλεύουν πυρετωδώς τις όποιες λεπτομέρειες του πρότζεκτ ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό απρόοπτο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube