Europa League

Συνέχισαν με νίκες και απόλυτο Μπενφίκα, Ρέιντζερς

Μπενφίκα και Ρέιντζερς έκαναν το «2 στα 2» στον τέταρτο όμιλο του Europa League και έδειξαν πως θα «καθαρίσουν» την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Η Μπενφίκα διέλυσε 3-0 στο δεύτερο ημίχρονο τη Σταντάρ Λιέγης στο «Ντα Λουζ» και η Ρέιντζερς με το «φτωχό» 1-0 Λεχ Πόζναν στο «Αιμπροξ Παρκ» για τη δεύτερη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του Europa League και με "2 στα 2" στο γκρουπ έδειξαν πως δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση στους «32».

Μπενφίκα-Σταντάρ 3-0
Οι «αετοί» ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και έχασαν τέσσερις-πέντε ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Βάλντσμιτ, όμως η άμυνα της Σαντάρ κρατούσε, με τους Βέλγους να μην απειλούν στο πρώτο ημίχρονο.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Μπενφίκα, αφού στο 49’ ο Μποκαντί ανέτρεψε τον Βάλντσμιτ μέσα στην περιοχή και το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Πίζι έφερε το 1-0. Οι Βέλγοι «βγήκαν από το καβούκι» τους σιγά σιγά και απείλησαν με δύο ευκαιρίες, όμως στο 66’ ο Φαΐ ανέτρεψε τον Νούνιες και το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βαλντσμιτ έφερε το 2-0. Στο 76’, ο Πίζι με ατομική ενέργεια μέσα στην περιοχή νίκησε τον Μπογκάρτ για το τελικό 3-0 των «αετών».

Ρέιντζερς-Λεχ Πόζναν 1-0
Η Ρέιντζερς ξεκίνησε δυνατά και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες με πολλούς πρωταγωνιστές στην επίθεση για τους δευεραθλητές Σκωτίας, που δεν ένιωσαν σε αυτό το διάστημα κάποια πίεση από τους Πολωνούς και μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λεχ Πόζναν μπήκε αποφασισμένη να «χτυπήσει» το ματς, όμως δεν δημιούργησε κάποια μεγάλη ευκαιρία στα καρέ των «διαμαρτυρόμενων». Έτσι, στο 68’ ο Μπάρισιτς έκανε τη σέντρα και ο Μορέλος με καταπληκτική κεφαλιά έκανε το 1-0. Οι Σκωτσέζοι έχασαν μέχρι το φινάλε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν και δεύτερο γκολ, όμως χωρίς αποτέλεσμα.


Βαθμολογία:
Μπενφίκα 6

Ρέιντζερς 6

Σταντάρ 0

Λεχ Πόζναν 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x