Stoiximan Super League

Συνομιλίες-φωτιά του Χριστόφορου Ζωγράφου

Στα χέρια της δικαιοσύνης, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική «Δίκη», βρίσκονται 30 CD με συνομιλίες που -σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ- αφορούν στον αρχιδιαιτητή, Χριστόφορο Ζωγράφο.

Στα χέρια της δικαιοσύνης, όπως αποκάλυψε η τηλεοπτική «Δίκη», βρίσκονται 30 CD με συνομιλίες που -σύμφωνα με την εκπομπή του ΣΚΑΪ- αφορούν στον αρχιδιαιτητή, Χριστόφορο Ζωγράφο.

Είναι άγνωστο πώς καταγράφηκαν οι συνομιλίες από τις οποίες προκύπτει -αναμφίβολα- θέμα μείζονος ηθικής σημασίας, λόγω της εχθρικής στάσης που εμφανίζεται να έχει ο Ζωγράφος απέναντι σε ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός. Και δεν είναι μόνο αυτό.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο Ζωγράφος, σύμφωνα με τις συνομιλίες που μετέδωσε η εκπομπή "Δίκη", φέρεται να ακούγεται να καθυβρίζει ένα πρόσωπο το οποίο, όπως ειπώθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ, εκτιμάται πως είναι ο ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης που ερευνά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επιπλέον, από τις συγκεκριμένες συνομιλίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο αρχιδιαιτητής παρουσιάζεται να κανονίζει τους ορισμούς με βάση τις απαιτήσεις διαφόρων προσώπων.

Επίσης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ φέρεται να βρίσκεται και σε ανοιχτή γραμμή με προέδρους ΕΠΣ και σε μία συνομιλία λέει: «Θα μου λες ποιους θέλεις κι εγώ θα τους φτιάχνω».

Ιδού μερικές από τις συνομιλίες:

***ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕΔ) ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ"


Ζ:Τι παιχνίδι Β'Εθνική είναι αυτό; Παιχνίδι Β' είναι; Α μπορώ να βάλω τον ( ακατάληπτο), εντάξει θα δω. Άλλο έχει να μπει κανένας; Για πες άλλο ; Εντάξει θα το δω, εντάξει κάπου θα τους βάλω. Τέταρτος, τέταρτος ;(ακατάληπτο) καλά θα δω τι θα κάνω ρε ...αλάκα λογικά θα παίξει. Δεν μπορώ ρε μαλάκα σήμερα να παίζω Ευαγγέλου κάθε Κυριακή. Και με παίρνει προχθές και μου λέει τι έγινε με τον ( ακατάληπτο ) γιατί τον έβαλες; Και του λέω γιατί εσύ τι πρόβλημα έχεις; ( ακατάληπτο ) και γιατί ρε ...αλάκα πες μου ποιος σου είπε. Δεν μπορώ λέει. Και του λέω καλά εντάξει έλα στο γραφείο. Τέλος πάντων μου λέει μου τα είπε ο Δουκάκος. Μπράβο δηλαδή ο Μπριάκος του λέω άντε γειά μπαπ κλείνω το τηλέφωνο. Ναι ...αμάω και δέρνω μαλάκα. ...αμάω και δέρνω(γέλια). Θα τους ...αμήσω ...αλάκα. Ήδη εκεί βλέπεις τι τους κάνω. Τα όρια τα ξαναύξησα. Του λέω του τέτοιου δεν γίνεται να τρέξουν τα παιδιά τώρα αμέσως. Θα τρέξουν τον Γενάρη γιατί θα κοπούνε εκατό, (ακατάληπτο). Το περνάω και αυτό. Ο (ακατάληπτο) τρώει κάθε μέρα π... Έχει αφρίσει τώρα αυτός, κατάλαβες; Ναι ναι ο (ακατάληπτο) κάθεται και με βρίζει τώρα ξέρεις. (ακατάληπτο).... και καλά η Μαρία μου λέει εγώ δεν έχω πάρει τίποτα.

***ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕΔ) ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

"ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΡΟΒΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ 7,9.ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;"


Ζ)Ένα μπάχαλο ρε ...αλάκα ξέρεις με έχει βάλει να (ακατάληπτο). Εντάξει να στον βάλω δηλαδή ; Τον (ακατάληπτο). (Ακατάληπτο)..... Ποιόν θα βάλεις πάλι ; Α τον Ντάουλα Α εντάξει άμα τον θες εσύ στον βάζω εγώ ρε ...αλάκα εννοείται. Την προηγούμενη αγωνιστική πάλι τον είχε στο (ακατάληπτο). Αλλά πάλι σου δίνω προτεραιότητα άμα θέλεις. Αλλά όπως θες.

Άγνωστος: Καλά καλά βάλτους αυτούς

Ζ: Και γενικά άμα έχεις και άλλα τέτοια εντάξει. Να σου πω ρε φίλε είδες το παιχνίδι (ακατάληπτο)-Ξάνθη; Κάτι που αντί για κόκκινη κάρτα βγάζει κίτρινη. Την παλεύει; Του έβαλε 7.9. Ο ...αλάκας ο Τεροβίτσας.Είναι τρελός ο άνθρωπος;

Άγνωστος: Δεν έχουμε καλά παιδιά

Ζ:Ναι έχουμε ρουφιάνους. Αλλά εσύ δουλεύεις είσαι μορφωμένο παιδί. Δεν είσαι βλάχος. Καταλαβαίνεις τι ακριβώς εννοώ ρε παιδί μου εντάξει.

***) ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕΔ) ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

"Ο ΣΑΡΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ-ΑΕΚ. ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ"


Z: Γεια σου πρόεδρε. Έλα τι έγινε καλά; Τα χάρισα τα δυο ευτυχώς (ακατάληπτο). Τον είδα τρομοκρατημένο (Σ.Σ τον Σαρρη), να ξέρεις είναι τρομοκρατημένος. Μου λέει παίζει Παναχαϊκή-ΑΕΚ. Ττου λέω εντάξει μισό λεπτό. Κατευθείαν δεν τον ένοιαξε τίποτα. Του λέω να μη σου πω το άλλο.
Μου λέει πες μου ποιος παίζει. Μου λέει πες μου ποιος παίζει Παναχαϊκή-ΑΕΚ. Του λέω ο Τζοβάρας. Α μου λέει από που είναι; Τι είναι αυτό μου λέει, από που είναι. Λέω Φθιώτιδα. Ποιος είναι ο (ακατάληπτο). Αυτό δεν είναι δικός μας. Μου λέει έχω ακούσει καλά λόγια, δεν βλέπω κάτι άλλο. Μου λέει να σου πω μόνο αυτό το ματς με ενδιαφέρει. Του λέω οκ.

*** ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕΔ) ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

"ΟΥΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΟΠΩΣ Ο ΓΚΙΡΤΖΙΚΗΣ"


Ζ: Mου λέει (Σ.Σ ο Σαρρής) πήγες (ακατάληπτο) ονομαστικά. Λέω τι ονομαστικά; Στη Λάρισα; Δεν καταλάβατε λέω τι ονομαστικά ήρθε ένα χαρτί. Σας πληροφορούνε λάθος λέω κάποια παπαγαλάκια; Του λέω εμένα ήρθε μια πρόσκληση στην ΕΠΟ που ζητάει από την ΚΕΔ να ορίσει κάποιον της ΚΕΔ να πάει να κάνει τις εξετάσεις. Και μου λέει ε εκείνο έχουν γράψει. Του λέω (ακατάληπτο) όχι Λάρισα μην μπερδεύεστε. (ακατάληπτο) ναι είναι στις 19 του μηνός και πήρε πρωτοβουλία ο Μπριάκος μόνος του χωρίς να ρωτήσει τη Μαρία ή εμένα ή την ΚΕΔ η τον κύριο (ακατάληπτο). Γυρνάει και λέει την Μαρία θα πάω εγώ στην τέτοια να μου δώσει τα χαρτιά. Και μου είπε η Μαρία δεν ζητάει (ακατάληπτο) ζητάει την ΚΕΔ. Και όταν πήγα εγώ στην Μαρία μου το λέει αυτό και τη λέω ρώτα τη... τέτοιο... λογικά λέω για να ρωτάει την ΚΕΔ άρα θέλει να βάλουμε από την ΚΕΔ. Η ΚΕΔ είμαι εγώ, ο Γκιρτζίκης, ο Αμυγδαλής, και ο Μπέγκος. Και έτσι μπήκα εγώ. Του λέω δεν κατάλαβα δεν έβαλα κανένα ούτε αυτοορίστηκα του λέω. Συγγνώμη πρόεδρε. Τι να σου πω μου λέει, μου λέει Χριστόφορε δεν ξέρω τι είναι αυτά, γίνονται μπερδέματα. Κάποιοι σε κακοπληροφορούν του λέω. Εγω σε στηρίζω ξερεις οτι σ'αγαπάω. Μου στάθηκες. Εγώ δεν είμαι αχάριστος. Αλλά προσέξτε τους συμβούλους οι οποίοι είναι κακοί σύμβουλοι του λέω. Εμείς έχουμε έρθει ένα μήνα και έχουμε συνέχεια προβλήματα.(Ακατάληπτο) δεν μας δίνουνε τα βλέπετε από την εφημερίδα αυτά δεν είναι τυχαία ούτε είναι στη μνήμη μου του λέω. Δεν έχω βοήθεια. Η Μαρία και ο Απόστολος με βοηθάνε. Δεν έχω από κάπου αλλού βοήθεια. Δηλαδή ήρθαμε γυμνοί εδώ πέρα. Και όταν ζήταγα τα (ακατάληπτο) ο ένας μου έλεγε όχι εκεί ο άλλος μου έλεγε όχι εγώ τα πήρα. Δηλαδή τι να κάνω τώρα εγώ του λέω ; Τί θέλετε να κάνω; Τι θέλετε να κάνουν δυο άτομα του λέω. Ο Γκιρτζίκης ο άνθρωπος μου μιλάει λες και με ξέρει 100 χρόνια ούτε ο πατέρας μου δεν θα με βοηθούσε τόσο. Αυτά ακριβώς του είπα. Δεν έχω πει τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Όχι άκουγε και μόκο, μόκο. Αντί να μου κάνει επίθεση. Αλλα να σου πω κάτι πρόεδρε έπρεπε να τα ακούσει δεν γινόταν να μη τα ακούσει. Την αλήθεια έπρεπε να την ακούσει.

*** ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕΔ) ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

"ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΣΑΡΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ"


Ζ:Εγώ λέω κοίτα να δεις εγώ πρόεδρε θα είμαι δίπλα σου ότι και να χρειαστεί. Του λέω δεν ασχολούμαι με τις ενώσεις. Μου λέει τα τηλεφωνά σας (ακατάληπτο) παρακολουθούνται από κάποια οργάνωση του εγκλήματος. Πως μου το είπε πως μου το είπε. Με τρόμαξε. Λέω εντάξει. Είναι φοβισμένος ρε συ είναι φοβισμένος. Εντάξει, αυτά. (ακατάληπτο) (γέλια)... Τί να τα κάνω να τα φτιάξω εγώ του λέω. Με ρωτήσατε ποιός είναι καλός διαιτητής. Και σας λέω. Ο Κατσικογιάννης που παίζει στο Βόλο π.χ είναι πάρα πολύ καλός. Τον ξέρω τον διαιτητή, τον έχω δει.

*** ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ με ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(πρόεδρος ΕΠΣ Αθηνών-Γ'αντιπρόεδρος ΕΠΟ) - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

"ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟ"
"ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, Ο ΜΠΕΓΚΟΣ;"


Δ: Χριστόφορε καλημέρα
Z: Έλα ρε φίλε
Δ: Σήμερα θα βγάλεις τους διαιτητές, τι θα κάνεις;
Z: Τώρα, τώρα. Σε 10 λεπτά, ένα τέταρτο το πολύ. Είναι τελειωμένο, είναι τελειωμένο. Έλα αγόρι μου, τι;
Δ: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Δεν ξέρω τώρα θα μου πει ο Γκιρτζίκης. Πάρτον τηλέφωνο να σου πει. Είναι εκεί τώρα, τι να σου πω δεν ξέρω.
Αυτός ξέρει σίγουρα.
Δ: Α, ξέρει.
Ζ: Ναι
Δ: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Ξέρω 'γω; Γιατί λείπουν αγώνες ρε συ ακόμα
Δ: Τι αγώνες έχει;
Ζ: Δεν έχει κύπελλο ρε;
Δ: Ένα κύπελλο έχει μωρέ
Ζ: Εεε... το βάζουνε αυτό. Τον έβαλε τον μαλ...; Στον έβαλε ή όχι; Τον Κατοίκο.
Δ: τον έβαλε. Αφού σου είπα να τον βάλει Γ' Εθνική την Τετάρτη και τώρα τον βάζει Κ20. Παπαριές.
Ζ: Γιατί δεν τους το είπες αγόρι μου; Σου είπα να πάρεις τηλέφωνο. Σε πήρε τηλέφωνο;
Δ: Εγώ θα τον πάρω μωρέ;
Ζ: Σε πήρε; Σε πήρε;
Δ: Ρε Χριστόφορε...
Ζ: Το είπα και στον έναν και στον άλλον. Είναι πρόεδρος της Αθήνας λέω, μην τρελαίνεστε. Και τώρα είναι ο Γκιρτζίκης
, του λέω. Δεν σε πήρε τηλέφωνο το λαμ…;
Δ: Ο Μπέγκος, όχι.
Ζ: Ε, είναι μαλ... ο άνθρωπος.
Δ: Εγώ σου είπα να τον βάλεις Γ'Εθνική
Ζ: Ωραία. Όταν θα πάω θα σε πάρω θα τον καλέσω μέσα, εντάξει;

*** ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕΔ) με ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΛΑΦΟΥΤΗ (πρόεδρος ΕΠΣ Αχαϊας) - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

"ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"
"ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ"


Ζ: Ναι
Μ: Καλημέρα
Ζ: Καλημέρα
Μ: Ο κύριος Ζωγράφος;
Ζ: Ναι
Μ: Γεια σου, ο Δημήτρης ο Μπαλαφούτης είμαι από την Ένωση Αχαϊας, τι κάνεις καλά είσαι;
Ζ: Ο... ποιος;
M: Ο πρόεδρος από την ΕΠΣ Αχαϊας ο Δημήτρης ο Μπαλαφούτης
Ζ: Που είσαι ρε φιλαράκι; Τι κάνεις; Χρόνια πολλά, καλή χρονιά να έχεις
Μ: Καλή χρονιά και εσύ
Ζ: Μπράβο ρε φίλε μπράβο... Έχουμε τίποτα; Να σου βάλω κανέναν θέλεις;
M: ...
Ζ: Λέγε μωρέ...
Μ: Έχω ένα πρόβλημα τώρα. Δεν ξέρω αν πρέπει να το μιλήσουμε από το τηλέφωνο.
Ζ: Καλύτερα από κοντά μωρέ. Έλα μια μέρα από την ΕΠΟ, να σου λύσω προβλήματα όσα θες εγώ. Εγώ λύνω. Για να λύνω είμαι, όχι για να δένω (γέλια). Γι' αυτό θα κάνω δουλειά. Ετοιμάσου για τα καλύτερα, ετοιμάσου για τα καλύτερα. Αυτό σου λέω μόνο
Μ: Ωραία
Ζ: Απλά κάνε καμία εκδήλωση ρε φίλε. Να κάνω καμία εκδήλωση. Πρόεδρος είμαι. Δεν θα κόψεις πίτα
Μ: Δεν κόβουμε τώρα. Κόβουμε τον Απρίλιο
Ζ: Μια εκδήλωση με τα παιδιά λέω. Πρέπει να κάνω κάτι.
Μ: Ναι θα σε καλέσουμε
Ζ: Ωραία. Άκου να δεις. Γίνεται μια τώρα. Εμένα μου τα έχουνε κρύψει... του τα είπα του Ντάλας και μου λέει απορώ πως έχουν δώσει το 14, αυτά τα καινούργια θα πρέπει να τα πάνε σαν τέτοια. Κατάλαβες; Να τα δουλέψω.
Να τους βρω έτοιμους γιατί έχει καλούς διαιτητές και βοηθούς.
Μ: Ναι,ναι
Ζ: Δηλαδή από κάποια παιδιά, θα στα πω όταν έρθεις, θα μου τα πεις και εσύ αν συμφωνείς. Εντάξει; Και αυτά.
Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Ό,τι θέλεις
Μ: ΕΠΟ θα είσαι;
Z: Ναι. Σε κανένα μισάωρο. Τι ώρα είναι τώρα; Δωδεκάμιση πάρε με...
Μ: Ναι
Ζ: Γιατί έχω δυο ορισμούς, πρέπει να κάτσω να δω κωλύματα, τα κρύβουνε κιόλας... Έχω πόλεμο μεγάλο. Εδώ πήγαμε κοιτάξαμε... είδες τι έκανε ο (ακατάληπτο) θα ξαναπαίξω από την αρχή και θα σας ορίζω κανονικά. Και τους κομμένους και όλους. Έχει ξαναγίνει αυτό;
M: Οτιδήποτε θέλεις να μου το φέρεις ή στη Πάτρα ή στο Αίγιο
Ζ: Τι εννοείς;
M: Να το σηκώσω. Ό,τι είναι. Εγώ πληρώνω ό,τι θέλεις
Ζ: Ναι ρε. Εντάξει, εντάξει

*** ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕΔ) ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΕΠΟ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

"ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΖΟΥΓΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΑΝ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ"!


Υπάλληλος ΕΠΟ: Έλα Χριστόφορε
Ζ: Ρε συ Ντέπυ γαμώτο αυτός έχει κάνει τρελά λάθη. Δηλαδή πάλι του έχω πει να βάλει τον Ζούγρα. Έχει να παίξει το παιδί... είναι αυτός ο γυμναστής που σου είπα που έκλαιγε. Και του έδωσα υπόσχεση ότι θα παίξει. Και δεν τον έβαλε ρε φίλε, είναι φοβερό. Δεν υπάρχει αυτό.
Υπάλληλος ΕΠΟ: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Ε να του πω ότι θα παίξει να τον βάλω Α' Εθνική μεθαύριο; Να παίξει (ακατάληπτο). Δεν μπορεί ;
Υπάλληλος ΕΠΟ: ...(ακατάληπτο)
Z: Ναι έχεις δίκιο θα τον βάλουμε δυο μετά καπάκι. Κάπως έτσι
Υπάλληλος ΕΠΟ: Ο Ζούγρας από που είναι;
Ζ: Ζάκυνθο-Κοζάνη. Αλλά δεν θέλει να ακούει ο πρόεδρος. Άμα τον βάλω θα με σκοτώσουνε. Λοιπόν άστο άρα δεν τον βάζω καν αυτόν. Θα τον πω να παίξει (ακατάληπτο)
Υπάλληλος ΕΠΟ: Θα παίξεις αυτός. Θα παίξει, θα παίξει
Ζ: Εντάξει αγάπη μου, έλα γεια.

*** ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕΔ) ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

"ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ .ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ"


Διαιτητής: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Περίμενε λίγο περίμενε....(αριθμός κινητού). Τον σέβομαι, τον εμπιστεύομαι είναι και νέο παιδί. Έβαλε και 800.κοίτα να παίξει...(ακατάληπτο). Γιατί άμα δεν κάνεις τώρα... δείξε κάτι ρε συ. Ο Γκίκας(;) πρέπει να παίξει μόνος του. Ξέρεις, ξέρεις και εσύ θα σου τα δώσω όλα μαζί. Εντάξει; Κάντο για εσενά όχι για εμένα. Κάποιους που έχει σίγουρους. Κάποιους έχει σίγουρος. Έχουν το χρήμα. Τέλος πάντων... θα τους δεις από κοντά δεν χρειάζεται να τους ξέρεις. Θα τους κάνουμε εμείς ένα μίτινγκ, κατάλαβες; Ναι ρε παπάρα, ναι!

***ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕΔ) ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

"ΗΘΕΛΕ ΦΑΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ;ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤΑ ...ΧΙΔΙΑ ΣΟΥ"!


Ζ: Έλα ρε.. έλα,έλα πως πήγες;
Διαιτητής: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Μπράβο ρε ...αλάκα, μπράβο. Αυτό ήταν. Τίποτα έχεις παράπονο ; 50-50 ήτανε. Ήθελα να με κάνεις υπερήφανο. Ο Παναθηναϊκός; Ήθελε φάση;...Γράψτους στα ...χίδια σου. Όχι, όχι χθες ήρθανε για αυτό περιμένω. Έχω ραντεβού με τον Ακρίδα.
Διαιτητής: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Έλα,έλα ναι. Ξέρω ξέρω.
***
ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (αναπληρωτής πρόεδρος ΚΕΔ) ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015

"ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ"


Z: Έστειλε κανένα φράγκο ρε πες τους και δεν το ξέρουμε; Κάνε επίθεση ρε. Τι είναι αυτά ρε;
Άγνωστος: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Ε ...αλάκα έχω... έχω (ακατάληπτο), πλάκα κάνεις τώρα; Δικηγόρος εν ενεργεία είναι αυτός ρε μην τρελαίνεσαι. ...αμώ τη μάνα του αυτού του ...ούστη. Άντε μην τον αρχίσω τώρα.
Άγνωστος: (ακατάληπτο)
Z: Ε είναι αδικίες τώρα... για ένα πέναλτι και ένα φάουλ. ...άμησε μας τώρα. Καταρχήν που είναι το αυτό... πως το λένε... αυτοδιοίκητο ρε ...αλάκα πλάκα μου κάνεις τώρα;
Άγνωστος: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Ε με τα πόδια μας; Για πιο λόγο; Για πιο αυτοδιοίκητο μιλάνε ρε ...αλάκα;
Άγνωστος: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Ε αυτό δεν σου λέω, αυτό δεν σου λέω; ...(ακατάληπτο). Αν τυχόν λέω (ακατάληπτο), γιατί είχα να τον δω καιρό.Αν τυχόν λέω τους χάνουν να ξες ότι θα έχουμε θέμα. Έχουμε θέμα έτσι; Υπάρχει θέμα. Υπάρχει πρόβλημα. Και τον λέω πως δεν γίνεται να παίζουν τα παιδιά έτσι. Τι νομίζεις δηλαδή; Έτσι δεν είναι;
Άγνωστος: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Φαντάζομαι θα έχει εξελίξεις το πράγμα. Έχω ξενερώσει ...αλάκα μιλάμε ότι μου κόπηκαν τα πόδια. Έχω ξενερώσει ρε.Εντάξει να τους βγάλω με (ακατάληπτο), ναι. Αλλά αυτόν τον παπάρα να τριγυρνάει στα πόδια μας; Άι ...αμήσου ρε ...αλάκα ποιος είσαι. Ποιος είσαι ρε ..αριόλη, ...αλάκα , ...αμημένε. Και έχω μάθει ότι μιλάει πίσω από τη πλάτη μου.Μιλάει ειρωνικά και τέτοια. Αυτά να ξέρεις προέρχονται από εμάς να ξέρεις. Έχουμε τους ρουφιάνους και τα δίνουνε.Δεν χρειάζεται να σου πω. Κάθεται με το καφεδάκι και λέει αυτός έκανε εκείνο, αυτός έκανε
το άλλο.
Άγνωστος: ... (ακατάληπτο)
Ζ: Ε ναι ρε ...αλάκα ποιος τα δίνει; Που να ξέρεις τι έχει κάνει ο καθένας; Ε δεν ξες από που έρχονται;
Άγνωστος: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Τέλος πάντων εγώ σου είπα μπες δυνατά. Μην το αφήσεις έτσι. Ούτε ...αλάκας είσαι ούτε (ακατάληπτο). Τώρα (ακατάληπτο) στα παιδιά. Πλάκα μου κάνεις τώρα. Από που και ως που ρε; Τι θα κάνει ρε ...αλάκα ο (ακατάληπτο). Τι είναι ο ...αμιάς; Θα μας ...αμάει όλους δεν κατάλαβα. Τι έχεις στο μυαλό σου;
Άγνωστος: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Να αρπάξεις το χαρτί, ναι.
Άγνωστος: ...(ακατάληπτο)
Ζ: Αυτό σου λέω μην τους δώσεις το τέτοιο... μη σκεφτείς να... πάρε με σε λίγο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x