Stoiximan Super League

Κώτσιρας: «Η απόδοσή μας έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην ήττα αλλά και στην εικόνα που παρουσίασε ο Αστέρας Τρίπολης, στάθηκε με δηλώσεις του ο Γιάννης Κώτσιρας.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμολογικό κέρδος από τη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας την ήττα 2-0 από τον Άρη.

Με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του ματς, ο Γιάννης Κώτσιρας αναφέρθηκε στην εικόνα των Αρκάδων, αλλά και στις λεπτομέρειες που έκριναν τον αγώνα. Παράλληλα, μίλησε και για τη συνέχει του Αστέρα στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κώτσιρα:

Για τον σημερινό αγώνα: «Θεωρώ ότι έπεσε η απόδοση μας στο δεύτερο, μας πίεσε πολύ η άμυνα του Άρη. Άνοιξε το σκορ σε μια φάση που μας βρήκε με αμυντική ανισορροπία, έπρεπε να την έχουμε τελειώσει νωρίτερα, ο Άρης μας βρήκε ανοιχτούς και άνοιξε το σκορ. Νομίζω ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές ευκαιρίες που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε πάει εμείς με προβάδισμα στο ημίχρονο».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Νομίζω ότι από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και το σκορ ήταν στο 0-0, ασφαλώς έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές του Άρη, που του έδωσαν φρεσκάδα και οι δύο από αυτούς ήταν οι σκόρερ. Έδωσαν ώθηση οι αλλαγές αυτές και εμείς δεν μπορέσαμε να τους αναχαιτίσουμε».

Για τη συνέχεια του Αστέρα Τρίπολης στα πλέι οφ:«Θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί ως το τέλος, θα κοιτάξουμε κάθε ματς ξεχωριστά, να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι και να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται με καλές εμφανίσεις».

Για το αν θα ήθελε να βρεθεί στην Εθνική ομάδα: «Ο καθένας θέλει να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της χώρας και αυτό εξαρτάται από εμένα. Σίγουρα θέλω να βρεθώ στις επόμενές κλήσεις αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις εμφανίσεις μου».

Για το αν θα προτιμούσε μια κλήση στην Εθνική ομάδα ή μεταγραφή στο εξωτερικό: «Σίγουρα σε πρώτο πλάνο θα ήθελα να βρεθώ στις επόμενες κλήσεις της Εθνικής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x