Stoiximan Super League

Η κριτική του Παναθηναϊκού: Λούκας λαμπρός και... πονηρός!

Ο… έλεγχος των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Κορυφαίος με γκολ και ασίστ ο Βιγιαφάνιες!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με το ευρύ 3-0 τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο 2ης αγωνιστικής των play-offs του πρωταθλήματος στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Με το εν λόγω αποτέλεσμα να ανεβάζει τους γηπεδούχους στην 4η θέση και το «τριφύλλι» να περιμένει το αποτέλεσμα του ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την… οριστικοποίηση της θέσης του.

Ηγετική εμφάνιση για τον Βιγιαφάνιες που σκόραρε με έξυπνο τρόπο, πολύ καλή απόδοση και από τους Μακέντα-Χατζηγιοβάνη, αλλά και τον Διούδη, ενώ σημαντική ήταν και η προσφορά του Μολό.

Το sport-fm.gr αξιολογεί την παρουσία των παικτών του Λάζλο Μπόλονι στο σημερινό παιχνίδι της Λεωφόρου.

Διούδης (8):
Έκανε πέντε επεμβάσεις, όχι ιδιαίτερα δύσκολες η αλήθεια είναι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και μια… καθοριστική στην επανάληψη, στην κοντινή προσπάθεια του Κρέσπο που πιθανώς να έκρινε και το νικητή!

Μολό (8): Πολύ καλή παρουσία τακτικά στα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού, αλλά και με συνεισφορά στο επιθετικό κομμάτι, όπου πιστώνεται και την ασίστ στον Αϊτόρ, για το 3-0! Κέρδισε μια κάρτα από τον Σβαμπ, έπρεπε να πάρει κι άλλη μια από τον Σβιντέρσκι.

Σένκεφελντ (7): Έδωσε πολλές μονομαχίες με τον Σβιντέρσκι κι όχι μόνο, τις περισσότερες εκ οποίων κέρδισε, πηγαίνοντας συνήθως πρώτος στην μπάλα. Έκανε μόνο ένα λάθος, το οποίο παραλίγο να κοστίσει στο 32’, αλλά δεν το εκμεταλλεύθηκε ο Μουργκ, ενώ «έσωσε» άλλη μια φορά στο 55’.

Πούγγουρας (6): Είχε μια ακόμα ψυχωμένη εμφάνιση, κατάφερε να κρατήσει μακριά από την περιοχή του τους αντίπαλους, αλλά δεν απέφυγε κι αυτός μια-δύο φορές τα λάθη που τελικά δεν επέφεραν κάποιο γκολ για τον ΠΑΟΚ, όπως στο 66ο λεπτό, ενώ «κιτρινίστηκε» για φάουλ πάνω στον Ελ Καντουρί.

Χουάνκαρ (7): Καλή παρουσία σε γενικές γραμμές από τον Ισπανό ακραίο αμυντικό, ο οποίος έδιωξε έγκαιρα σε προσπάθεια του Σβιντέρσκι στο 0-0, ενώ είχε και την σέντρα ακριβείας στον Αλεξανδρόπουλο, σε φάση όπου θα μπορούσε να έρθει το 1-0 για το «τριφύλλι».

Αλεξανδρόπουλος (7): Μόλις πήρε μέτρα στο γήπεδο κι ανέβηκε, ανέβασε και την απόδοσή του, προς όφελος του Παναθηναϊκού. Βέβαια, στην επανάληψη έδειξε να μένει από δυνάμεις, αλλά προηγουμένως είχε καταφέρει να «ακυρώσει» την μεσαία γραμμή του αντιπάλου…

Νιάς (6): Μέτρια εμφάνιση από τον Σενεγαλέζο μέσο, που δεν ήταν στην καλύτερη του ημέρα. Έκανε μερικές λάθος απομακρύνσεις της μπάλας, δεν είχε την επιβλητική παρουσία άλλων παιχνιδιών, αλλά στον αντίποδα κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το 2-0 της ομάδας του.

Μαουρίσιο (7): Όταν βρήκε χώρους και συμμετείχε στο παιχνίδι της ομάδας του στο τρίτο μισό του γηπέδου ήταν πολύ καλός, δείχνοντας την ποιότητα που διαθέτει. Απόλυτα φυσιολογικά, λόγω τραυματισμού, στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να κουράζεται και χρειάστηκε να γίνει αλλαγή.

Χατζηγιοβάνης (8): «Εξαφανισμένος» στο πρώτο 20λεπτο, ανέβηκε μετά την ασίστ που έδωσε στον Μακέντα, δεύτερη στα τρία τελευταία ματς και πέμπτη του συνολικά, ενώ ανέλαβε πρωτοβουλίες και στην επανάληψη, ταλαιπωρώντας αφάνταστα τον Μπάμπα, μέχρι να γίνει αλλαγή από τον Μπόλονι.

Μακέντα (8): Διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας και αποτελεσματικότητας ο Ιταλός στράικερ! Με το τέταρτο γκολ στα τρία τελευταία ματς, σκόραρε απέναντι στον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά φέτος κι άνοιξε τον δρόμο για την επικράτηση του ΠΑΟ, ενώ είχε πολύ καλή παρουσία και τακτικά.

Βιγιαφάνιες (9): Για μια ακόμα φορά, ξεκίνησε ως αριστερός εξτρέμ, αλλά κατέληξε… κεντρικά για να βοηθήσει στην ανάπτυξη. Είχε την πάσα στον Χατζηγιοβάνη για την ασίστ του στον Μακέντα, όπως και στον Μολό για την ασίστ στον Αϊτόρ, μαζί με μια συνολικά «γεμάτη» εμφάνιση!

Σάντσες (7): Μπήκε στο 74ο λεπτό, αγωνίστηκε σαν αμυντικός χαφ, με οδηγία να πηγαίνει… όπου και ο Ουάρντα και τα κατάφερε καλά σε γενικές γραμμές.

Αϊτόρ (7): Πέρασε στο ματς στο 78’ και, επτά λεπτά μετά, πρόλαβε να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με πολύ ωραία κούρσα και έξυπνο τελείωμα, για το τελικό 3-0!

Ιωαννίδης (-): Πήρε θέση στον αγωνιστικό χώρο στο 78ο λεπτό, ενώ δεν κατάφερε να προλάβει να σουτάρει και να πετύχει το 4-0, με τον Ροντρίγκο να τον κόβει.

Καμπετσής (-): Η είσοδός του στο ματς έγινε στο 87’ κι ως εκ τούτου δεν πρόλαβε να κάνει κάτι.

Μπόλονι (7): Ο Ρουμάνος τεχνικός προέβη σε μια αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, αναγκαστικής μάλιστα με τον Μαουρίσιο να αντικαθιστά τον τραυματία Αγιούμπ. Εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε, ενώ αυτή την φορά οι αλλαγές όχι μόνο του βγήκαν, αλλά συνετέλεσαν στο να αυξηθεί και το σκορ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x