Stoiximan Super League

Το «δώρο» του Γιαννίκη στους παίκτες της ΑΕΚ για... πανηγυρισμό

Ο Αργύρης Γιαννίκης «έφτιαξε» τους παίκτες της ΑΕΚ με το ματς με τον Ολυμπιακό στο Βόλο.

Έναν ξεχωριστό τρόπο για να φτιάξει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία των παικτών του βρήκε ο Αργύρης Γιαννίκης μετά τη σημαντική νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου στο «Πανθεσσαλικό» (1-3).

Ο 41χρονος προπονητής μπαίνοντας στα αποδυτήρια μετά και τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ενημέρωσε τους παίκτες του για την προπόνηση της Δευτέρας και το ρεπό της Τρίτης, αλλά και πως η προπόνηση της Τετάρτης θα είναι διπλή. «Θα κόψω τη μία προπόνηση την Τετάρτη, αλλά θέλω τον πιο δυνατό πανηγυρισμό σας», είπε στους ποδοσφαιριστές του και εκείνοι φώναξαν δυνατά δείχνοντας το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Μια ακόμη απόδειξη επ’ αυτού είναι πως την προσεχή Τετάρτη ο Αντρέ Σιμόες θα παραθέσει δείπνο σε όλη την ομάδα. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς πριν τον αρχηγό είχε κάνει το τραπέζι ο Λιβάι Γκαρσία.

Στο μεταξύ, στη χθεσινή προπόνηση ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έμεινε στην αποκατάσταση των παικτών του. Όπως συνηθίζει, είχε ετοιμάσει ένα βίντεο με στοιχεία από τον αγώνα με τον Βόλο, άλλα για να συγχαρεί τους «κιτρινόμαυρους» για την συμπεριφορά τους σε συγκεκριμένες καταστάσεις, αλλά και κάποια για να κάνει παρατηρήσεις ζητώντας βελτίωση σε συγκεκριμένα κομμάτια, όπως οι δεύτερες μπάλες.

Η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Άρη (19:30) θα αρχίσει την Τετάρτη, όταν και αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής στον Νόρντιν Άμραμπατ, που πάντως δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι, όπως και ο Λιβάι Γκαρσία που επιστρέφει μετά τη διακοπή. Αντίθετα, ο Ντάρκο Γέβτιτς που έκανε χθες ατομικό ίσως να έχει κάποιες ελπίδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x