Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Οι “σίγουροι” της πρώτης 11άδας Γιαννίκη και το ερωτηματικό για το κέντρο»

Για τις θέσεις της ενδεκάδας της ΑΕΚ που μοιάζουν κλειδωμένες στο ντεμπούτο Γιαννίκη και για το ενδιαφέρον που εστιάζεται στις επιλογές των χαφ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα δεδομένα για το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι που θα έχει στον πάγκο της τον Αργύρη Γιαννίκη μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι οι πρώτες δοκιμές του Έλληνα τεχνικού στις προπονήσεις επιβεβαιώνουν την πρόθεσή του να πάει με 4-2-3-1 απέναντι στον Ατρόμητο.

Αφού επανέλαβε λοιπόν ότι θεωρούνται βέβαιοι οι πέντε της άμυνας (Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι) και εκτίμησε ότι δεδομένη είναι και η παρουσία των Τσούμπερ, Γκαρσία, Άμραμπατ, Αραούχο, υπογράμμισε ότι το ενδιαφέρον εστιάζεται στο κέντρο:

Στο αν θα επιλεχθούν δηλαδή στα χαφ οι Σιμόες-Σιμάνσκι ή θα γίνει κάποια καινοτομία, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση του Τσούμπερ σε μια από τις δυο θέσεις, με τον Μάνταλο να πηγαίνει μπροστά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x