Ελλάδα

Λυκογιάννης: «Εμφανιστήκαμε ενωμένοι μετά τον αποκλεισμό»

Στο πως δεν πτοήθηκαν μετά τον αποκλεισμό στο BCL από τη Στρασμπούρ στάθηκε ο Άρης Λυκογιάννης μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Κολοσσού στην Πυλαία.

Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως πήγαν καλά επιθετικά πολλοί παίκτες του και άντεξαν στις διακυμάνσεις που είχε το σκορ, περιμένει περισσότερες δυνάμεις μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, θεωρεί πως ήταν φρέσκοι» για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και αναφέρθηκε σε Λι, Τζόουνς και Ρίβερς.

Αναλυτικά: «Είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα για μας, γιατί έχουμε μείνει πίσω στην ελληνική Λίγκα. Προερχόμαστε από μια σκληρή ήττα από την Στρασμπούρ και είχαμε λίγο χρόνο προετοιμασίας. Υπήρξε συσπείρωση και συγκέντρωση στα αποδυτήρια, παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, ενωμένοι. Παίκτες που δεν ήταν σε καλή μέρα επιθετικά έδωσαν το κάτι παραπάνω στην άμυνα. Αντέξαμε στις διακυμάνσεις του σκορ, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, είναι μια ποιοτική ομάδα ο Κολοσσός και αυτό δίνει μεγαλύτερη σημασία στη νίκη.

Τώρα, χωρίς διπλές υποχρεώσεις, θα μαζέψουμε δυνάμεις και θα μπορέσουμε να ενσωματώσουμε κάποιους παίκτες και να συνεχίσουμε πιο δυνατά. Δεν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, αλλά απώλειας. Κάναμε σωστή δουλειά αυτές τις δύο ημέρες, κυρίως σε αυτά που λέγαμε, όχι τόσο σωματικά. Ήρθαμε αρκετά "φρέσκοι", μπήκαν αρκετοί παίκτες από τον πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x